Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Honey Dijon kollekciója tisztelgés a '80-as évek New York-i szubkultúra előtt

2022. március 31. 08:42 - RottenBiller

Művészet, alkotás, buli, éjszakai élet, szex

divattrend-trendi-divat-honey-dijon.jpg

"Sokan dolgoznak a divatban, akik technikailag nem divattervezők voltak, de látnokok voltak. Nem igazán beszélt senki a fekete queer kultúráról és a chicagói house zene gyökereiről a divatban, és azt gondoltam, nos, mindezt megéltem. Akkor miért nem én?"

Honey Dijon 2019-ben Honey F*cking Dijon címmel jött elő első divat kollekciójával. A márkát úgy írja le, mint egy életre szóló alkotását:

"Chicagóban születtem és nőttem fel annak a szubkultúrának az elején, amelyet ma házi zeneként ismerünk, és a divat ennek nagyon szerves része volt"

A ruha jelzi, hogy ha egy szubkultúrának része vagy, hogy milyen klubokba jártál, milyen emberekkel lógtál együtt. Honey Dijon mindig is kapcsolatban állt a ruhával, mint kifejezési formával és mindig a zenéhez, a művészethez, a szexhez és az éjszakai élethez kötötte.

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Honey Dijon az 1970-es években nőtt fel Chicago déli részén, nagyon középosztálybeli, szerető afroamerikai családban. Az 1990-es években dj-ként kezdett fellépni. 2000-től kezdődően producerként is tevékenykedett.

Együtt dolgozott Louis Vuittonnal és Diorral és zenéket biztosított a divatbemutatókhoz.

Honey Dijon transznemű. Hangos szószólója volt a transz jogoknak és tudatosságnak. 2016-ban a Channel 4 brit televíziós csatorna interjút készített vele transz-láthatóság kérdésben.

Az éjszakai klubok olyan helyek voltak, ahol az emberek találkozhattak, alkothattak, alkothattak, részt vehettek. Ez a munka ünnepe volt.

Az évek során Dijon hatalmas gyűjteményt halmozott fel az éjszakai élet világából, becslése szerint mintegy 30 000 tárgyból álló gyűjteményt, amelyet jelenlegi berlini otthonában tárol.

"Amit szeretek az új generációban, az az, hogy lebontják ezeket a nemi normákat arról, hogy milyen ruházatnak kell lennie, vagy kinek kellene lennie, és csak a saját nyelvüket hozzák létre"

Az évtizedeket átugráló szellemiség, amely alátámasztja Dijon egyedi tervezési megközelítését egy tökéletes kollekciót hozott létre.

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr117793763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása