Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A verseny, amely rangot ad és elismer

2022. április 04. 15:59 - RottenBiller

Fashion Awards Hungary 2022

divattrend-trendi-divat-fashion-awards-hungary-01.jpg

(a képek illusztrációk)

 

A gála szó eredeti jelentése "díszruha, ünnepi öltözet" volt, amelyet különleges rendezvényeken illet viselni. Ez a kifejezés a német nyelv közvetítésével érkezett a magyar és számos más európai nyelvbe. A spanyol gale szó szórakozást, élvezetet jelent. Ma leginkább fényűző keretek között megtartott rendezvényt nevezzük gálának, mint például egy díjkiosztó gála.

divattrend-trendi-divat-fashion-awards-hungary-06.png 

A modern Európában a divat története egészében véve lényeges része a művelődéstörténetnek. Az egyes korszakokban uralkodó szellemi áramlatok külső megjelenésükben megtalálhatóak az adott kor öltözködési szokásában.

 

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Az Akvárium Klub ad otthont 2022-ben a XII. Fashion Awards Hungary eseménynek, amely felvonultatja a hazai divatszakma legjobbjait. A megmérettetésben idén 12 kategóriában adnak át díjakat, nem csak a már befutott, népszerű szereplők számára szól az elismerés, de a fiatal és még kevésbé ismert alkotók is jelen vannak. Május 19-én az kapja a díjat, akit a divatélet vezető szakemberei a hozzájuk eljuttatott szavazólapok visszaküldésével a legtöbb alkalommal jelölnek.

 divattrend-trendi-divat-fashion-awards-hungary-02.jpg

A Fashion Awards Hungary díjkiosztó gálát első alkalommal 2004-ben rendezték meg Magyarországon.

 

Az Európa-szerte elismert, népszerű és ranggal bíró Fashion Awards hazai jogtulajdonosának célja, hogy a nemzetközi divatszakma nívós versenyét a Magyarországi divat szakma képviselői között is megrendezzék. A Fashion Awards egész Európában, az Egyesült Államokban és Magyarországon is a divat Oscar-díja.

 

2022-ben az alábbi kategóriákban adják át a díjat:

 

Az Év Modellje

Az Év Divatfodrásza

Az Év Stylistja

Az Év Női Divattervezője

Az Év Divateseménye

Az Év Divatbloggere

Az Év fiatal tervezője

Az Év Divatsminkese

Az Év Divatfotósa

Az Év Kiegészítő tervezője

Az Év Férfi divattervezője

Az Év Felfedezettje

 

A XII. Fashion Awards Hungary fővédnöke Tomán Szabina

 

Tomán Szabina üzletasszony a Tomán életmódprogram megalkotója. Saját vállalkozását 15 év modellkarrier után alapította meg, a sikerhez további öt év kellett ahhoz, hogy egymilliárdos franchise-rendszerben működő vállalkozássá nője ki magát.

 divattrend-trendi-divat-fashion-awards-hungary-04.jpg

Tomán Szabina 16 éves korában kezdte modellkarrierjét, az "Év Arca" versenyen második helyezést ért el, amely után nemzetközi karrierjében olyan szupersztárokkal dolgozott, mint Naomi Campbell. Látható volt a Prada, a Chanel, a Hugo Boss divatházak bemutatóin.

 

Szinte Loránd ötlete alapján a Fashion Awards Hungary alapítói: Szinte Loránd, Pordán Tamás, Sándor Lea

 

"A Fashion Awards Hungaryt internetezés közben találtam ki. A Fashion Cafefban az Almási Csaba barátom mindig mondta, hogy csináljunk valamilyen nagyon nagy bulit. Akkor már volt internet és elkezdtem ihletet meríteni az interneten fellehető forrásokból, leginkább külföldről. Találtam egy olyan zenei csatornát, hogy VH1 és ott működött a Fashion Awards. Elgondolkodtam, hogy akkor már Magyarországon mindenkinek volt díja, színészeknek, sportolóknak, a hónap dolgozója, az év embere és elkezdtem gondolkodni azon, hogy ilyen miért nincsen a divatszakmában? Azt gondoltam, hogy megcsinálom, de akkor még annyira kicsinek tartottam magamat, hogy leírtam egy szinopszist és miután bezárt a Fashion Cafe kerestem magamnak társakat, tehát nem hagytam abba, hanem nyomtam a gombot, hogy csináljuk. Megtaláltam a Pordán Tamást, aki a mai napig az üzlettársam ebben a dologban és ő hozta a Sándor Leát és a Jagicza Rékát és így már négyen voltunk és négyen már megtudtuk az első Fashion Awards Hungary-t rendezni."

divattrend-trendi-divat-fashion-awards-hungary-05.jpg

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr617797459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása