Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A zene legnagyobb estje

2022. április 05. 10:20 - RottenBiller

divattrend-trendi-divat-grammy-awards-2022.jpg

A Grammy díjátadó a zene legnagyobb estje vörös szőnyeges felvonulással kezdődik, amely rikító ruhákat tartalmaz. A 2022-es Grammy díjátadó vendégei alig várják, hogy szembeszálljanak az elvárásokkal. A csillagok  Las Vegas ikonikus MGM Grand Garden Arena helyszínre érkeztek meg.

lady-gaga-armani.png

Lady Gaga fekete-fehér Armani Privé ruhába öltözve érkezett. A férfiruhák olyan legendáknak köszönhetően tündököltek, mint Lenny Kravitz, ezüsthálós felső, bőrnadrág és megfelelő cipőjében igazi rocksztárként volt látható a vörös szőnyegen.

Jack Harlow minimalista talpig fekete megjelenésben elegánsan, Lil Nax X barokk Balmain gyöngybevonatú öltönyében új magasságokba emelte a ruhadíszítés iránti affinitást.

Grammy a háború árnyékában


Az este folyamán Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videóüzenetét is lejátszották, majd John Legend emigráns ukrán zenészekkel előadta a Free című dalt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8617797991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása