Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Divattrend az újrahasznosított műanyagból készült ruhák és kiegészítők

2022. április 16. 07:54 - RottenBiller

Trendi divat az újrahasznosítás

divattrend-trendi-divat-ujrahasznositas-01.jpg

Az olyan divatmárkák, mint a Prada, Stella McCartney, Adidas egyre inkább használnak újrahasznosított műanyagot a zöld projektjeik növelése érdekében. Az újrahasznosítás egy ragtapasz a környezetszennyezés okozta világméretű sérülésen. Divattrend jelenleg az újrahasznosítás, akár öko-oktatásról beszélünk, akár a luxusmárkák által gyártott kész viseleten.

A Zara anyavállalata nyilatkozott arról, hogy 2025-ig megvalósítja, hogy csak száz százalékban újrahasznosított poliésztert fog felhasználni.

 

A Parley fot the Oceans egy olyan környezetvédelmi szervezet, amely újrahasznosított alapanyagokat fejleszt. Az Adidas és a Stella McCartney az általuk gyártott alapanyagokat használja fel a szűz műanyag helyett.

 

"Nem lehet okunk arra, hogy több [szűz] műanyagot készítsünk. Azt mondtuk, hogy ha a tengeri hulladékot prémium, luxus anyaggá alakítjuk, és Ocean Plastic-nek® nevezzük, az emberek többet fognak fizetni ezért, és megengedhetjük magunknak, hogy megtisztítsuk az óceánokat." - nyilatkozta Cyrill Gutsch alapító a Vogue-nak.

divattrend-trendi-divat-ujrahasznositas-02.jpg

Szintén fontos annak biztosítása, hogy az újrahasznosított műanyagok FAIR TRADE KERESKEDELEM jegyében, etikus módon készüljenek el. Ha olyan alapanyagokat használnának, amelyeket gyerekek, vagy olyan emberek szereztek be, akiket nem megfelelően fizettek meg, az sincsen rendben!

divattrend-trendi-divat-ujrhasznositas-05.jpg

Az alapító Cyrill szerint nem lehetséges az, hogy kihasználják az embereket, mint olcsó munkaerőt, majd utána úgy tegyenek, mintha megfelelően gondoskodtak volna a környezetvédelemről.

A Chanel francia luxusház az Evolved By Nature nevű zöld kémiai vállalatba fektetett be, amely környezettudatos gyártási technológiákat alkalmaz. A Chanel fenntarthatóbb megközelítést alkalmazna a vállalat találmányának felhasználásával, amelyek olyan innovatív textíliák, amelyeket úgy hoznak létre, hogy közben nem károsítják a környezetet.

divattrend-trendi-divat-ujrhasznositas-04.jpg

A Gucci, a Saint Laurent és a Bottega Veneta egy új digitális platform elindításával ünnepelte a Környezetvédelmi Világnapot 2019-ben, amely lehetővé teszi az üzleti tevékenységgel és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodással kapcsolatos információkat. A Gucci elindította EP&L verzióját, amely részletes információkat tartalmaz a márka fenntarthatósági erőfeszítéseivel kapcsolatban, célja, hogy 2025-re a nyersanyagainak száz százaléka nyomon követhető legyen.

 

 divattrend-trendi-divat-ujrahasznositas-03.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr917809155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása