Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Björk visszatért

2022. április 18. 06:25 - RottenBiller

Loewe divatmárka ruháját viselte

divattrend-trendi-divat-bjork.jpg

(a kép illusztráció)

 

 

Spanyol luxus divatház a Loewe ami bőrárukra, ruházatra, parfümökre és más divatkiegészítőkre specializálódott. Az LVMH legrégebbi luxus divatháza, amit 1846-ban alapítottak. Enrique Loewe y Roessberg, német kézműves 1876-ban csatlakozott a spanyol bőripari csoporthoz és létrejött a Loewe márka.

Nincs sok olyan zenész ma, aki olyan tehetségesen mesél el egy történetet a ruhákon keresztül, mint Björk, aki az amerikai Vogue szerkesztője szerint egy gyilkos Loewe ruhában tért vissza a vörös szőnyegre. Az izlandi énekes, dalszerző és producer annak érdekében, hogy felépítse gazdag vizuális világát, mindig a legjobbakkal dolgozott együtt.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Björk (@bjork)

 

 

Robert Egges viking eposzának, a The Northman című produkcióban a zenész egy boszorkányt játszik, aki megosztja a próféciát a király harcosaival.

Björk 2000-es Dancer in the Dark című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznő díját Cannes-ban. Azonban a forgatás során olyan nagyon elfáradt, hogy megesküdött arra, hogy soha többet nem fog forgatni. A legendás művészt mégis sikerült két évtizeddel később elcsábítani a produkcióba.

Míg a zenész rajongói türelmesen várták a lehetséges megjelenést a The Northman folyamatban lévő promóciós nyomvonalán, Björk úgy döntött, hogy ezt a saját feltételei szerint teszi meg, tegnap este kilépve az izlandi premierre szülővárosában, Reykjavíkban - és tipikusan avantgárd stílusban jelezte visszatérését a vörös szőnyegre.

Björk vérvörös ruhája Jonathan Anderson reneszánsz ihletésű 2022-es tavaszi kollekciójából származik, amit a Loewe számára készített.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr117810269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása