Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Divattrend a rózsaszín

2022. április 19. 06:20 - RottenBiller

Trendi divat a rózsaszín Valentino 2022/2022 őszi-téli kollekció bemutatóján

divattrend-trendi-divat-valentiono-pink.png

 

A rózsaszín a szerelem, a közösség, az energia és a szabadság színe

A rózsaszín a szerelem, a közösség, az energia és a szabadság színe. A Valentino új kollekciója a "La Via En Rose" a 2022/2023 őszi-téli bemutatón, minden rózsaszín, amelyet egy örömet okozó, remek hangulatú show keretén belül mutattak be a Párizsi Divathéten.

"A rózsaszín a szabadság egy olyan formája, amely talán sehol máshol nem létezik a színek birodalmában."

Pierpaolo Piccoli annak érdekében, hogy kibontakoztassa a kollekció meghatározó színét együtt dolgozott Douglas Couplanddel, aki elismert regényíró és tervező. A bemutatón minden a romantikáról, a szerelemről, a barátságról a kedvességről és nőiességről szól. A rózsaszínű ruha viselése tisztaságot és ártatlanságot mutat, a túlméretezett pulóverek, a hímzett miniruhák és a virágos applikációk egy újabb nagyon kreatív kollekció Pierpaolo Picciolitól a Valentino számára.

A kifutón minden rózsaszín volt, a ready-to-wear bemutatón a ruhák vagy rózsaszínek vagy feketék voltak. A tervező elmondta, hogy minden zavaró tényezőt el szeretett volna távolítani és a nézők szemét a sziluettre, illetve a részletekre akarta összpontosítani. Ez az elmélet egy hatalmas, 81 megjelenésből álló gyűjteményben öltött formát, a női ruhák mellett férfiruházatot is bemutatott.

 

View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

 

A fekete szín az idei év őszén divattrend lesz

A reneszánsz korszakban a férfiak viselhettek csak rózsaszínt, nem is akármilyen férfiak, hanem csak a királyok, a bíborosok és a pápa. Piccioli azt mondta, azért választotta ezt a színt, hogy felforgassa a korábbi kulturális jelentést amely csak a férfiakra korlátozta ennek a színnek a használatát és megmutassa a szín lányosságát.

40 ruhadarab teljesen rózsaszín volt a bemutatón, amelyekhez a vaskos, magas platform cipők társultak. Testreszabott öltöny és kabát, hosszú ruhák, majd még nyolc alkalommal visszatért strucc tollak és impozáns köpenyek vagy hímzések kíséretében a show fináléjában. Valentino eleganciáját és érzékenységét mutatta meg a hirtelen átállás a fekete színre, a középgyűjteményben.

Amit Piccioli csinált a csipke felsők vagy a csavart tüll nadrággal való párosításával azt nyugodtan lehet modernnek nevezni, a fekete sziluett vágása nagyon is része a józan érzésnek, amely az ősz elsöprő divatja lesz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3617810921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása