Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Divattrend az újfajta szabadság érzése

2022. április 20. 07:49 - RottenBiller

Trendi divat Olivia Rodrigo, egy egész generáció szabadságvágyát képviseli

divattrend-trendi-divat-olivia-rodrigo.jpg

 Készítette: The White House - V20210714LJ-0897-2, Közkincs, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=113921884

 

A 19 éves Olivia Rodrigo amerikai színésznő, énekesnő Drivers Licence címmel kiadott első kislemeze számos országban ért el első helyezést a sikerlistákon, több műfaji rekordot is megdöntött, nagy sikert aratott a kritikusok körében. A kaliforniában született lány hat évesen kezdett el színjátszó- és énekórákat venni. Játszott iskolai előadásokban, majd Paige Olvera szerepét kapta meg a Bizaardvark című sorozotban.

Mint a pop uralkodó szépség bálványa tovább erősítette státuszát a Grammy-gála estéjén. Három díjat vitt haza, miután előadta a Drivers License című slágerét, köztük a legjobb új előadó díját is. A Glossier szépségmárka első híresség partnerüknek tekinti Rodrigot.

"A szépség mindig is egy módja volt annak, hogy kifejezzem magam" aki 14 éves kora óta használ szemceruzát

Rodrigo a Glossier márkával történő együttműködése során arra törekszik, hogy arra ösztönözze követőit, tegyék magukévá a szépséget, hangsúlyozzák azt a természetes adottságot, amit kaptak az élettől.

Marie Suter kreatív igazgató arról beszélt, hogy Olivia mentegetőzés nélkül hű magához.

Olivia a színpadon szeret kísérletezni a bőrápolással és sminkkel kapcsolatban úgy tartja, hogy a kevesebb több, a legjobban akkor érzi magát, amikor egyszerűen tartja ezeket a dolgokat, a természetes megjelenés híve. Arra szeretne időt szánni, hogy vigyáz a bőrére, az önszeretet és a feltöltődés egy módjának tartja azt, hogy a sminkedet úgy készítsd el, ahogyan te akarod! Rodrigo egy új generáció arca, amely az esztétikai szabadság új érzését képviseli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr617811943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása