Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Akit gyakran királynak neveznek

2022. április 22. 07:44 - RottenBiller

A Cannes-i Fesztiválon lesz a Világpremierje annak a filmnek, amely Elvis Presley életét mutatja be

divattrend-trendi-divat-akit-gyakran-kiralynak-neveznek-elivs.jpg

Készítette: Ollie Atkins, chief White House photographer at the time. See ARC record. - This is a cropped and retouched version of Image:Elvis-nixon.jpg, a White House photograph by Ollie Atkins via https://www.archives.gov/exhibits/nixon-met-elvis/, Közkincs, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=371039

 

A 75. Cannes-i Fesztivált 2022 május 17. és 28. között rendezik meg, ezen a fesztiválon lesz a Világpremierje az Elvis Presley életét bemutató filmnek, a kulturális ikont, akit gyakran a Rock and Roll királyának neveznek Austin Butler alakítja a filmvásznon.

Elvis Presley 1935-ben született, amerikai énekes, zenész és színész. A világ leghíresebb énekese, mind a mai napig, tizennégy alkalommal jelölték Grammy-díjra, amelyből hármat megnyert. 1971-ben Életműdíjat ítéltek neki. 1954-ben kezdődött zenei pályafutása a Sun Records első rockabilly énekese.

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Első kislemeze 1956-ban jelent meg Heartbreak Hotel címmel, amely hatalmas sikert aratott, amit további slágerek, filmes szerepek követtek.

 

A világ első műholdon keresztül történő televízió adás közvetítésére 1973-ban került sor, amely Elvis Presley koncertjét sugározta.

 

divattrend-trendi-divat-akit-gyakran-kiralynak-neveznek-austin_butler_2019.jpg

Készítette: Toglenn - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=81599828

 

 

Austin Butler Kaliforniában, Anaheimben született. 12 éves korában kapta meg első szerepét, majd a fél életét a kamerák előtti munkával töltötte. Játszott a Volt egyszer egy Hollywood című produkcióban.

Butler fiatalon gitározni és zongorázni is tanult. Annyira gyakorolta a gitározást, hogy vérző ujjaira ragtapaszt kellett tennie.

2020 márciusában már folytak a felvételek Ausztráliában. A híradások beszámoltak arról, hogy a film egy másik ikonikus szereplője Tom Hanks és felesége Rita Wilson ott megbetegedtek COVID-19-ben. A produkciót határozatlan időre felfüggesztették.

 

Catherine Martin a produkció jelmeztervezője szerint Elvis képviselte a ragyogó öltözködést és a hihetetlenül nyers, férfias szexualitást. Butler közel 100 jelmezben szerepel a filmben. Megjeleníti az 1950-es évek rózsaszín öltönyét, amelyet Lansky Bros archívumából dolgozva készítettek el.

A jellegzetes fekete bőrdzseki és a hozzá illő nadrág, amelyet a Las Vesgasban töltött években viselt, első alkalommal Bill Belew tervezte a király számára, már a hatvanas években, Gene Doucette tervezte újra a legendás, ikonikus ruhát.

A forgatás után Butler Londonba utazott, hogy egy Tom Hanks és Steven Spielberg által készített produkcióban , a Masters of The Air című filmben játssza el a főszerepet.

 

 

 

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3217813673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása