Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent az etikus divat?

2022. április 23. 10:38 - RottenBiller

divattrend-trendi-divat-etikus-divat-i.jpg

Egy ruhadarab előállítása a tervezéstől az alapanyagok beszerzésén keresztül a varró munkáig tart. Az etikus divat célja, hogy csökkentse azokat a terheket, negatív hatásokat amelyek az emberekre, az állatokra és a bolygóra nehezednek. Az etikus divat óvja a bolygót és az embereket.

Az etikus divatcégek azokat az alapanyagokat használják fel, amelyek kisebb környezeti szennyezés hatása mellett készülnek, ilyen például a biopamut vagy a már forgalomban lévő anyagok újrafelhasználását kezdeményezik. Az etikus divat figyelembe veszi azt a folyamatot is, hogy képes az ellátási lánc folyamatot nyomon követni, egészen addig, hogy a növényeket betakarítják. Például a vetőmagtól a ruházatig képesek a teljes farmer ellátási láncot végigkövetni az Outland Denimnél.

divattrend-trendi-divat-etikus-divat-ii.jpg

 

Az alapító James Bartle irányítása alatt az Outland Denim egy fenntartható divatcég, amely sokoldalú női és férfi ruházatot hoz létre, és felhatalmazza hihetetlenül képzett ruhaipari munkásait az út mentén.

Az Outland Denim elkötelezett az emberi felhatalmazás iránt, ezért fizetnek tehetséges ruhaipari munkásaiknak tisztességes bért, oktatási programokat biztosítanak alkalmazottaiknak, beleértve a költségvetést és az önvédelmet, és biztosítják, hogy teljes ellátási láncuk mentes legyen a rabszolgaságtól és a kizsákmányoló gyakorlatoktól.

Ami a környezeti fenntarthatóságot illeti, az Outland Denim minimális hatású anyagokat használ, beleértve a szerves gyapotot is, és természetes indigó festéket használ, amely növényekből származik, ami azt jelenti, hogy a ruhaipari dolgozók kevésbé vannak kitéve mérgező vegyi anyagoknak, és a vízszennyezés valószínűsége drámaian csökken.

40 millió ruhaipari munkás dolgozik a világon, akiknek csupán a két százaléka kap tisztességes bért. A többieket, termelőket, rakodókat, gyártókat, csomagolókat kizsákmányolják és alulfizetik. Az etikus divatcégek ezen változtatni szeretnének.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr9817814581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása