Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A világ első bikinis képe

2022. április 24. 09:22 - RottenBiller

divattrend-trendi-divat-bikini.jpg

(a fenti kép illusztráció)

 

Óriási divattrend lett az egész világon a kétrészes fürdőruha, amelyet 1946-ban mutattak be. A hölgyek kedvenc nyári, strandi viselete a bikini, amelyet Louis Réard francia divattervező 1946 júliusában mutatott be. Az idők során számos botrányos helyzetet teremtett, ennek ellenére elhagyhatatlan darabjává vált a modern női strandi fürdőruhának.

1946-ban Nyugat-Európában az emberek nagy örömmel köszöntötték az első háború nélküli nyarat. A francia tervezők olyan trendi divatot teremtettek amely megfelelt az emberek felszabadult, életigenlő hangulatának. Az új fürdőruha bemutatásához Réard nehezen talált modellt. Micheline Bernardini a Casino de Paris egzotikus táncosának azonban nem volt semmiféle problémája az akkor még botrányosnak számító ruhadarabbal.

A majdnem meztelen megjelenés miatt a tervező tudta, hogy újságok szalagcímeire fog kerülni, ezért a bikinire újságokat nyomtatott. Bernardi mintegy ötvenezer rajongói levelet kapott, hiszen a bikini nagy sikert aratott, különösen a férfiak körében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5417815105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása