Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A legnagyobb politikai nyilatkozat

2022. április 29. 08:06 - RottenBiller

amelyet a Met gála vörös szőnyegén valaha tettek

red-carpet.jpg

Ebben az évben május 19-én rendezik meg a 12. Fashion Awards Hungary díjátadó gálát Budapesten, az Akvárium Klub-ban. A hazai divat Oscar-nak nevezett esemény csatlakozott az Európai sokszínűség hónapja kezdeményezéshez.

A Fashion Awards Hungary tájékoztatta követőit, hogy csatlakoznak ehhez az európai programhoz meghirdetik annak üzenetét és büszkén képviselik értékeit. Teljes joggal kijelenthetjük, hogy a magyar divatszakma és annak minden képviselője elkötelezett a sokszínűség és az egyenlőség mellett, ugyanis ezen területen hagyományosan erős és széleskörű az elfogadás és a mindenféle újdonság és másság befogadása. Egyszerűen a divat ilyen, időről-időre megújul és szétfeszíti az eddigi kereteit. Jellemzően itt hódít először minden, ami új, nem megszokott, más színű, más formájú, más anyagú, más szabású stb. Ezért is „teremti meg” újra meg újra a divat a legkorszakalkotóbb szakembereket, és „termeli ki” a nem megszokott formációkat, a legújabb „kreálmányokat”.

Ennek jegyében a 12. Fashion Awards Hungary eseményen az alábbi szabályok vonatkoznak a megjelenésre: felhívjuk vendégeink, a gála résztvevőinek figyelmét arra, hogy valamilyen színességgel a ruházatukon jelezzék és fejezzék ki támogatásukat az „Európai Sokszínűségi Hónap” mellett.

xiifah-4.png

 

A divat világ hagyományosan nyitott gondolkodású

 

2018-ban a Met gála vörös szőnyegén Lana Waithe hatalmas, a Pride zászló szivárvány színeiben pompázó köpenyt viselt. Úgy nyilatkozott a vörös szőnyegen a Vogue magazinnak: "Átformálom a közösségemet és azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy az lehetsz aki vagy és teljesen büszke lehetsz rá."

Waithe példáját 2019-ben több híresség is követte és megragadta az alkalmat az LMBTQ jogok védelmére. A COVID pandémia okozta kényszerszünet után, a 2021-es visszatérés során érezhetővé vált, hogy a Met-gála vörös szőnyege, egyfajta politikai üzenetek küldésének színhelyévé vált. Carolyn B. Molney képviselőnő szemkápráztató ruhában tisztelgett a női választójogi mozgalom előtt.

 

View this post on Instagram

A post shared by Lena Waithe (@lenawaithe)

 

Vitathatatlan, hogy a legnagyobb politikai nyilatkozat, amelyet valaha a Met gála vörös szőnyegén tettek Alexandria Ocasio-Cortez viselete volt.

 

 

Divattrend, trendi divat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6417819455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása