Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Pete Davidson joggal volt illetődött a 2022-es Met Gálán

2022. május 03. 08:39 - RottenBiller

Barátnője Marilyn Monroe ikonikus ruhájában jelent meg

marilyn.jpg

A 2022-es Met Gála vörös szőnyegén a leg-leg-leg egyértelműen Kim Kardashian volt. Aki az Amerika: A divat antológiája témája Met Gálán, az aranyozott csillogás felhívású dress code-nak a leginkább megfelelt és megjelenítette a minden téren ikonikus alakká vált Marilyn Monroe öltözetét.

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

Az eredeti ruhát nem gyakran viselhetik. 40-50%-os páratartalom mellett ellenőrzött módon tárolják. Kardashian csak egy másolatot próbálhatott fel. Az eredeti ruha magánrepülővel érkezett Kardashian otthonába. A ruhát őrök szállították és kesztyűt kellett viselnie Kimnek az öltözködés során. Az öltözködés tulajdonképpen úgy zajlott, mint egy katonai hadművelet.

A szállodát köntösben hagyta el, az öltözőt barikádokkal vették körbe, amelyet a Met Gála lépcsője mellett direkt erre a célra emeltek. A múzeum őre, fehér kesztyűben segítette az öltözködést.

Igazából csak pár percig volt rajta az eredeti ruha, amíg a Vörös szőnyegen megérkezett a gálára. A ruha történelmi érétkére és törékeny voltára tekintettel nem akart kockáztatni.

Keresve sem találhatunk Pete Davidsonnál büszkébb férfit a 2022-es Met Gála vörös szőnyegén. Igazán különleges élmény lehet, amikor az ember barátnője Marily Monroenak öltözik!

 

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by BRIDES (@brides)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6717822509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása