Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Az egyes ruhadarabok viselésével átlépünk egy határvonalat és átalakulunk valami mássá.

2022. május 08. 16:10 - RottenBiller

A Gucci kreatív igazgatója Alessandro Michele egy csodálatos show műsor keretében mutatta be Exquisite Gucci kollekcióját.

berlin-3908953.jpg

A Gucci kreatív igazgatója Alessandro Michele egy csodálatos show műsor keretében mutatta be Exquisite Gucci kollekcióját. Az eseményen Rihanna is részt vett, aki fedetlen hassal mutatta meg terhességének szépségét és egy csodálatos fejdíszt viselt.

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

 

A Gucci együttműködött az Adidas márkával. Az együttműködésről a két embléma keresztezésével létrejött különleges Gucci-Adidas embléma is árulkodik.

 

Az igazi nagy művészek által oly nagyon kedvelt tükör és a tükröződés motívum a show része volt, hiszen az egész kifutópálya egy óriási tükörteremben épült fel. A divattervező szerint a ruhák képesek arra, hogy egy másik dimenzióba tükrözzenek minket.

Az egyes ruhadarabok viselésével átlépünk egy határvonalat és átalakulunk valami mássá.

"A mágikus tükör metaforáját használom a divat fantazmagórikus erejének megközelítésére. Egy szent erő, amely a szövetek felszínéről sugárzik. És ott dolgozom ezen a tapintható felületen, kereszthivatkozásokon, változtatásokon, kiskapukon és graftokon keresztül. Világok és jelentések egymás mellé helyezése.

Az érzékelés stabilitásának megváltoztatása. A létező manipulálása és nagyítása. Ezekkel a beavatkozásokkal igazi optikai laboratóriumként ünneplem a ruhákat: mágikus gépekként, amelyek a metamorfózisról és az újravarázsolásról szóló meséket szülhetnek."

 

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Taiwan (@elletaiwan)

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4517826727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása