Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Milanói Férfi Divat Hét

2022. május 20. 14:21 - RottenBiller

Azt hiszem, a naptár a normalitáshoz való erős visszatérést jelzi

 pexels-pixabay-37079.jpg

 

Június 17-én kezdődik a Milánói Férfi Divat Hét, ezen a héten Camera Della Moda vezérigazgatója Carlo Capasa bemutatta a június 17. és június 21 közötti esemény műsorait. Versace és Moschino három, illetve négy év kihagyás után tér vissza. JW Andersen debütál és az egész divatvilágot és Milánót felrázzák a digitális prezentációk újragondolásai.

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

Az olyan örökzöld olasz Óriások, mint az Emporio, a Giorgio Armani, a Prada, a Dolce&Gabbana, a Fendi, az Ezro, a Brunello Cucinelli és még sokan mások teljes mértékben jelen lesznek az eseményen.

 

120 km távolságban Milánótól Oasi Zegna-ban a DSquared2 átveszi a Milánói Divat Hét feladatait a Zegna-tól, és kezdetét veszi a Show. A digitális műsoroknak lesz szentelve június 21 egész nap.

 

 

„Azt hiszem, a naptár a normalitáshoz való erős visszatérést jelzi, ha beszélhetünk a "normalitásról" az európai háború idején és a világjárvány folyamatos hatásairól. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy továbbra is reményt teremtsünk és dolgozzunk a divatiparban dolgozó több százezer ember számára.” – nyilatkozta a Vogue magazinnal Capasa.

 

 

A Milánói Divathetet első alkalommal 1958-ban rendezték meg. A NÉGY NAGY DIVATHÉT egyik hozzátartozója, a Párizsi, Londoni és a New York-i között. A menetrend New York-al kezdődik, Londonnal folytatódik, majd Milánó és Párizzsal végződik.

 

1958-tól kezdődően a Milánói Divathetet félévente rendezik meg, egy női és egy férfi divathéttel. A Camera Nazionali della Moda Italiana (Olasz Divat Nemzeti Kamara) szervezi részben, amely egy olyan nonprofit szervezet, amely fegyelmezi, koordinálja és támogatja az olasz divat fejlődését.

 

 

A legfontosabb esemény a női divatnak szentelt események, mint a Milánó Women Ready to Wear, illetve a Milano Moda Donna. A férfiaknak szóló nyári események közé tartozik a Meanswear és a Milano Moda Uomo.

 

2014-ben a Greenpeace tiltakozó akciót szervezett, képviselőjének elmondása szerint azért, hogy „... kérje meg az olasz márkákat, különösen a Versace-t, mert termékeiben a legmagasabb szintű veszélyes vegyi anyagokkal rendelkezik, hogy nyilvánosan kötelezzék el magukat amellett, hogy eltávolítják a káros anyagokat a gyártás különböző szakaszaiból.”

View this post on Instagram

A post shared by �eiDesign (@_eidesign_)

View this post on Instagram

A post shared by Textilia (@textilia_nl)

View this post on Instagram

A post shared by @d_kemeroglu

View this post on Instagram

A post shared by Denis Aljush (@aljushdenis)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3817836137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása