Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Antonio Banderas abszolút úriember

2022. július 31. 17:21 - RottenBiller

...így emlékezett vissza Salma Hayek a Desperado forgatására

 1472px-antonio_banderas-2000.jpg

 

 

Antonio Banderas abszolút úriember

...így emlékezett vissza Salma Hayek a Desperado forgatására

 

Salma Hayek színésznő úgy nyilatkozott Antonio Banderasról, hogy "abszolút úriember". Amikor 1995-ben a Desperado című filmet forgatták közösen, Banderas segített a színésznőnek. Salma Hayek számára nagy áttörést jelentett, hogy eljátszotta a Desperado című filmben Carolinat. Amikor azonban az intim jelenet forgatására került a sor elkezdett zokogni.

 

 

 

Antonio Banderas, aki El Mairachi szerepét játszotta a filmben meglehetősen kedves volt vele. Hayek bevallotta, hogy fél, úgy emlékezett vissza, hogy amikor elkezdték forgatni a jelenetet zokogni kezdett és azt mondta, hogy nem tudja, hogy képes e arra, hogy elkészítse a felvételt.

 

Tudta? 

Létezik Antonio Banderas parfüm

 

 

"Az egyik dolog, amitől féltem, Antonio volt - abszolút úriember volt és olyan kedves, és még mindig szuper közeli barátok vagyunk -, de nagyon szabad volt. Megijesztett, hogy számára ez olyan volt, mint a semmi. Sírni kezdtem, ő pedig így szólt: »Ó, Istenem! Rettenetes érzést keltesz bennem". És annyira zavarban voltam, hogy sírtam."

 

 

 

TRENDI DIVAT

DIVAT TREND

Kifejezzük saját egyéniségünket, érzésvilágunkat és a világról alkotott gondolatainkat. A divat feltétlenül uralkodik a ruházatban, de divatos lehet bármi, ami formai megjelenéssel bír, sőt divatos lehet még egy gondolat, elképzlés is. Szeretnénk, ha olvasóink olyan bejegyzéseket olvasnának, amelyek jobbá teszik a mindennapjaikat. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr9417894765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása