Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Taylor Swift csillogó meztelen ruhában

2022. augusztus 30. 11:25 - RottenBiller

Taylor Swift meztelen ruhában jelent meg az MTV Video Music Awards gálán. A ruhán strasszok, magas nyakú gallér és rövid szegély szerepelt.

Taylor Swift sminkje is kiemelkedő volt, macskaszemeket viselt. A megjelenés nagyon csillogó és feltűnő volt. Taylor Swigt a színpadon jelentette be új albumát, amelynek Midnights lesz a címe.

Október 21-én jelenik meg az új album, amely tizenhárom álmatlan éjszaka történetét meséli el. Az albumról a következő ismertetőt tették közzé:

Ébren fekszünk szerelemben és félelemben, zűrzavarban és könnyekben. A falakat bámuljuk, és addig iszunk, amíg vissza nem szólnak.

Beleforgatjuk saját magunk alkotta korunkat, és imádkozunk, hogy ne – éppen ebben a percben – ne kövessünk el valami végzetes hibát.

Ez az éjszaka közepén írt zenegyűjtemény, utazás rémületeken és édes álmokon keresztül. A padlók, amelyeken járunk, és a démonok, amelyekkel szembenézünk.

Mindannyiunknak, akik hánykolódtunk, és úgy döntöttünk, hogy égve maradnak a lámpások, és keresgélni fogunk – abban a reményben, hogy talán, ha tizenkettőt üt az óra… találkozunk önmagunkkal.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4517919507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása