Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ebből a kollekcióból származik Timothée Chalamet különleges ruhája

2022. szeptember 04. 13:56 - RottenBiller

 divatikon.jpg

 

Haider Ackermann kolumbiai születésű, francia konfekciódivattervező. Ő Kolumbiában született, ma Párizsban él. Kilenc hónapos korában egy francia család fogadta örökbe. Gyermekkorát, mielőtt család Hollandiába költözött volna Etiópiában, Csádban, Algériában és Franciaországban töltötte.

12 éves volt, amikor a család Hollandiába költözött. Belgiumban az Antwerpeni Királyi Képzőművészeti Akadémián tanult divattervezést. Yves Saint Laurent munkái inspirálták erre a pályára. Tanulmányi feladatait azonban elmulasztotta leadni, ezért 1997-ben kizárták az egyetemről.

2001-ben létrehozta saját márkáját. A párizsi divathéten mutatta be első női kollekcióját. Egyes hangok a kövektező Yves Saint Laurent-ként beszélnek róla. Mások Karl Lagerfeld méltó utódjának tartják.

Ackermann munkái szembeállítja és ötvözi egymással a különböző öltözködési kódokat. Alkotásai gyakran asszimmetrikusak. Modern, dinamikus alkotásai, nőies sziluettjeit olyan nagy nevek viselték már, mint Victoria Beckham, Janet Jackson, Kanye West, Penélope Cruz, Tilda Swinton vagy Timothée Chalamet.

Timothée már több alkalommal viselte extravagánsnak számító ruhakölteményeit, legutóbb a napokban a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén bizonyította a színész, hogy egy igazi divatikon.

Különleges, extravagáns, vérvörös színű ruháját Haider Ackermann 2018-as női tavaszi kollekciója ihlette. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8117923653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása