Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Nők férfi ruhában

2022. szeptember 06. 14:25 - RottenBiller

woman-2773007_1280.jpg

 

A divat folyamatosan változik. A divattrendek jönnek, mennek, újraélednek. A 2022-es őszi szezonban azonban a nők által viselt férfiruhák dominálnak. A jelenség egyátalán nem újkeletű. Egyébként is, ahogyan megjelentek a férfiak szoknyában az elmúlt időszakban, ugyanúgy várható volt, hogy a nők is felveszik a férfiruhákat. 

Egyáltalán nem valami soha nem látott újdonságról van szó. A 70-es években is volt erre példa, amikor a nők tömegesen megjelentek a munkaerőpiacon és gyakorolták a hatalmi öltözködést. Volt már rá példa a második világháború alatt is, amikor az egyedül maradt asszonyok különböző stratégiákat alkottak az öltözködésre a nehéz gazdasági helyzet idején, többek között, a használaton kívülre került férfi ruhásszekrény darabjait is felvették. 

Ennek a korszaknak az egyik legnagyobb ikonja Marlene Dietrich, aki egy interjúban elmondta, hogy ha csak saját magának öltözködne, akkor leginkább farmert viselne. Imádja a farmert. Azonban csak férfi nadrágot venne fel, soha nem venne fel női nadrágot. 

 

 

 

 

 

Napjainkban az öltözködés művészet és mint olyan táplálkozik az elmúlt korszakokból. Az, hogy 2022-es őszi időszakban az öltönyök a hatalmi öltözködés részeként kerülnek-e a női divatba, nem tudható. Mindenesetre a trend teljesen egyértelműen megnyílvánult a kifutókon. Most, hogy kiderült Nagy Brittanniának ismét női miniszterelnöke lesz, már nem kétséges, hogy a nők részt vesznek a hatalomban és ez az öltözködés, a divat terén is megjelenik. 

 

 

 

A 2022-es őszi szezon férfiruha trendjei nők számára

 

 

business-woman-7346746_1920.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4017925331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása