Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Trendi divat a réteges öltözködés

2022. szeptember 07. 13:19 - RottenBiller

 reteges-oltozkodes.jpg

A réteges öltözködés minél kellemetlenűl hangzik, annál praktikusabb. Igaz, hogy sokan ellenkezünk, de az aranyszabály nagyon egyszerű. Mindíg készülj fel egy újabb réteggel annak érdekében, hogy ha az időjárás hidegebbre fordul magadra dobhatod. 

Ugyanez igaz arra is, hogy ha meleged van, csak egyszerűen leveszed. Most azonban egy teljesen új dimenzióba emelkedett a réteges öltözködés Tokióban. Mondhatjuk, hogy művészi szintre emelkedett. 

 

A réteges öltözködés egy teljesen újraértlemezett és modern megközelítést láthatjuk a 2023 tavaszi/nyári kollekcióban Shiho Kaneki divattervező kollekciójában. 

 

A réteges öltözködésnek eddig leginkább praktikus okai voltak. Amennyiben a pólóra vagy ingre egy mellényt, majd arra egy pulóvert veszünk fel, akkor mindíg lehetőségünk van arra, hogy egy-egy réteget ledobjunk magunkról, ha éppen melegünk van. 

 

 

reteges-oltozkodes-2.jpg

 

 

 

 

Az elmúlt időszakban akármennyire is ódzkódtunk tőle több alkalommal a divathullámokba került a réteges öltözködés, amelynek most egy teljsen forradalmi megközelítését láthatjuk a 2023 tavaszi/nyári kollekcióban Shiho Kaneki munkái között. 

 

 

 

Trendi divat a réteges öltözködés a 2023 tavaszi/nyári kollekcióban

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5717926197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása