Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A királynő halála után a gyászidőszak egybeesik a Londni Divathét eseményeivel

2022. szeptember 10. 11:03 - RottenBiller

 big-ben-gda7188d29_1280.jpg

 

A Londni Divathét a naptár szerint szeptember 16-án kezdődik és szeptember 20-án ér véget. A királynő halála után a BFC, a British Fashion Council bejelentette, hogy a divathetet nem mondják le. Azonban azt tanácsolja, hogy a márkák tartsák meg a kifutón a divatbemutatókat, de más eseményeket halasszanak el. 

A BFC a kiskereskedelmi egységek számára is azt javasolta, hogy 24 órán keresztül tartsanak zárva, majd az uralkodó iránti tisztelet jeléül a személyzet viseljen fekete karszalagot. Továbbá zárást javasolt a temetés napjára. 

II. Erzsébet 1952-től haláláig az Egyesült Királyság királynője és további 14 nemzetközösségi állam és az anglikán egyház feje volt. A világtörténelem során a második leghosszabb ideig uralkodó királynő volt. Az Egyesült Királyság történelmének leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodója volt.

Számos válságot élt át a brit királyi család abban az időszakban, amíg II. Erzsébet volt a királynő. Azonban a monarchia intézményeinek támogatottsága és a személyes népszerűsége folyamatosan magas tudott maradni.

 

 

A trónon fia, III. Károly követi, aki korábban Wales hercege volt.


 

A Londoni divathét bemutatóid egyre több márka mondja le. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr2617928277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása