Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Új szín divattrend érkezik 2023 tavaszára

2022. szeptember 27. 14:09 - RottenBiller

 pexels-melike-benli-8632950.jpg

 

 

A Versace 2023-as tavaszi/nyári kollekcióját a Milánói Divathéten mutatták be. A divat show-t Gigi Hadid nyitotta meg, aki erős, fekete ruhát viselt. A hosszú ujjú fekete ruhát átlós vágások követték. A lila ajkak, a füstös lila szem smink bemutatott egy új színtrendet.

 

Az Instagramon a Versace logója lila színben tündököl. Ez a rajongók számára azt jelentheti, hogy a lila egy fontos szín a 2023-as tavaszi/nyári kollekcióban és valóban az volt. Mondhatjuk, hogy egy új színtrendet vezetett be a márka 2023-as tavaszi szezonra.

 

 

Egy új színtrendet vezet be a Versace 2023-as tavaszi kollekciójában 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

 

 

 

Egy új színtrendet vezet be a Versace 2023-as tavaszi kollekciójában 

 

 

 

 

A szabadság istennője

 

"Mindig is szerettem a lázadót. Egy nő, aki magabiztos, okos és egy kicsit díva. Bőrt, korongot és kopott farmert visel, és elég hozzáállása van ahhoz, hogy sifonnal, mezrel és tiarával keverje össze őket! Erős felszabadult nő; gyönyörű; ő tudja. Ő a szabadság istennője." - nyilatkozta Donatella Versace.

 

Ebben a kollekcióban Donatella a sötét, gótikus Istennő előtt tiszteleg. A kollekcióban szétszórtan találjuk meg a fekete és a lila színeket. A 2023-as tavaszi/nyári kollekció erős, felszabadult nőket tükröz. Nadrágok és kabátok rojtos elemekkel. Fémes mezek és finom csipkék. Versace számára ez a bemutató arról szólt, hogy magabiztos legyen és megfelelő hozzáállással párosítsa az elemeket.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6917941214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása