Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Október 1 az idősek világnapja

2022. szeptember 29. 13:15 - RottenBiller

 pexels-artem-podrez-4783333.jpg

 

Minden évben október 1-jén tartjuk az idősek világnapját. 1990-ben az ENSZ közgyűlése szavazta meg és rögzítette, hogy október 1-je az idősek nemzetközi napja. Első alkalommal 1991-ben tartották meg az ünnepet.

 

Ezen a napon az időseket érintő legfontosabb kérdésekre történő figyelem felkeltéssel ünnepeljük. Ilyen kérdések az öregedés, illetve az idősek bántalmazása. 2019-ben 703 millió 65 évnél idősebb ember élt az egész világon.

 

Az elkövetkező évtizedekben az idősek száma növekedni fog, folyamatosan és 2050-re elérheti az 1,5 milliárd főt. Az idősek világnapja alkalmából minden évben egy tematikus kérdés körül tartják a rendezvényeket.

 

A legutóbbi 2021-ben tartott idősek nemzetközi világnapja alkalmából a téma a Digitális méltányosság volt, amellyel megerősítették, hogy az időseknek hozzá kell férniük és részt kell venniük a digitális világban.

 

2020-ban a téma a Pandémiák, az azt megelőző évben pedig az utazás az életkori egyenlőség voltak a témák.

 

A XXI. században azonban már az idősödés folyamata nem jár együtt azokkal a jegyekkel, amelyeket korábban ismertünk. Az alábbi cikkben például azokat a kedvelt frizuradivatokat ismerheti meg, amelyeket 50 év feletti nők kedvelnek. A bőrápolással kapcsolatban nagyon sokat tudunk az őregedés folyamatáról. 

pexels-maria-geller-2799605.jpg

A frizurával kapcsolatban pedig általában az őszülés fogalma az, amelyik gyakran előtérbe kerül, az idősödés folyamatában. Ezen kívül azonban számos más olyan dolog előtérbe kerül, amelyről nem szoktunk beszélni. 

Ebben a cikkben az 50 év feletti nők által kedvelt frizura trendekről írunk: 

Az 50 év felett kedvelt frizurák

 

pexels-nataliya-vaitkevich-7826322.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4717942906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása