Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Újra trend lett ez a frizura a közösségi média miatt

2022. október 07. 15:05 - RottenBiller

haircut-gee8f7e714_1280.jpg 

Sokaknak a problémájára adhat megoldást az új hajtrend

 

A hihetetlenül látványos új frizura kipróbálásához egyáltalán nem kell, hogy nagyon merész legyél, tekintettel arra, hogy semmi extrém dolog nincsen benne. Nem kell megváltoztatnod a hajad hosszát, és az U-alakú hajvágás semmiféle drasztikus változtatással nem jár.

 

Mégis sztár trend lett az U-alakú hajvágás, hiszen rengeteg előnyt köszönhetünk neki. Ha meguntad, hogy oldalt folyamatosan lelapul a hajad, akkor tökéletes megoldást nyújthat a problémádra ez az új trend.

 

 

Próbáld ki te is az U-alakú hajvágást

 

 

 

A hajvágás trendje, hogy az egyhosszú haj helyett, középen a leghosszabbak maradnak a hajtincsek, viszont a hajvégek U formában egyre rövidülnek. Sokkal jobban eloszlik ennek a vágásnak köszönhetően a haj tömege. A frizurának meglesz az a hatása, mintha hosszú lenne, de a dús hatás nem marad el.

 

Az arc számára egy rendkívül kedvező keretet is biztosít ez a frizuratrend. Természetesen, akik a divattrendeket követik, pontosan tudják, hogy újra és újra megszületnek a divattrendek. Amikor a fodrásszal konzultálsz ezzel a vágással kapcsolatban, meg fogod tudni: egyáltalán nincsen szó semmiféle újdonságról. Az U-alakú hajvágást régóta használják.

 

Ami az újdonság a trend újra születésével kapcsolatban az a mód. Korábban, az elmúlt évtizedekben a divatipar, a média, a filmek és a hírességek diktálták a tempót a különböző trendek között. Az elmúlt években, évtizedben azonban a közösségi média is feliratkozott a táborba.

 

Az U-alakú hajvágást a stylistok korábban is használták. Ez a fajta vágás volt a stylistok nagy titka, amikor igazán dús hatású frizurát szerettek volna készíteni egy-egy hírességnek. Most azonban a TikTok közösségi médiának köszönhetően divattrend lett.

 

Úgy is mondhatjuk, hogy a közösségi média trendet teremtett és újra divatba hozta az U-alakú hajvágást, amellyel az igazán dús hatás elérhető. Ennek következtében a XXI. században, napjainkban a divattrendek alakítói közé félreérthetetlenül fel kell sorolnunk a közösségi médiát is, ha éppen annak a kérdésnek szeretnénk utána járni, hogy mi alakítja a divatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4217948978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása