Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

1,7 milliárd megtekintést ért el ez a frizuratrend

2022. október 09. 12:11 - RottenBiller

 

meduza-hajvagas-2022-hajtrend.jpg

1,7 milliárd megtekintést ért el ez a frizuratrend

 

A TikTokon 1,7 milliárd megtekintést ért el a Jellyfish haircut. Magyarul medúza hajvágásnak nevezett trend a legjobb módja annak, hogy kétszintes hajréteget viseljünk. A medúza egy igen extrém, kísérleti hajvágásnak is nevezhető.

A választás fontos döntést igényel, mert ha esetleg még sem tetszik, akkor bizony várakozni kell, amíg a felső réteg ismét megnő és újra összevágható az alsó réteggel vagy pedig a felső réteg rövid bob frizurája mellett kell döntenünk.

 

 

 

 

A medúza hajvágás egy professzionális stylist bevonását is igényli az elkészítés folyamatába, aki meg tudja mondani, hogy a saját stílusunknak és adottságainknak megfelelően, hogyan tudjuk a legjobban viselni ezt az extrém új trendet.

Igazán szerencsés helyzetben vagyunk, ha a fodrászunk olyan mester tudással rendelkezik, hogy a stylist szerepét is be tudja tölteni.

 

A legjobb mód, hogy kétszintes hajréteget viseljünk

 

 

A 2022-es haj trendek között a polip és a pillangó hajvágás után a medúza hajvágás megjelenésével elmondható, hogy az állatok által inspirált frizura trendek igazán népszerűek. A híres amerikai színésznő, Nicole Kidmann is medúza trend extravagáns trendje mellett tette le a voksát. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A medúza egy félig rövid, félig hosszú stílus. Aszimmetrikus esztétikája két hajvágást tesz ki egyben. A felső réteg lekerekített és rövid lesz. Az alsó réteg pedig hosszú és textúrált. Jelenleg egy nagyon felkapott trend a TikTokon, a megtekintés szám alapján. A japán hime cut frizurát megnevezhetjük, mint a trend elődjét. amely elől egy tompa bob hátul pedig hosszú tincsekből áll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1017950262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása