Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mi történik, ha mindenki elesik?

2022. október 09. 15:46 - RottenBiller

pexels-molly-champion-3198368.jpg

 

A huszadik században a szociális munka lett az a tudomány, amely azoknak az embereknek a megsegítésével foglalkozik, akik akármilyen okból adódóan „nem tudnak lépést tartani a társadalmakkal”. Korábban az egyházi szervezetek foglalkoztak a segélyezéssel.

A XXI. században már megtapasztaltunk egy olyan eseményt, amely példázta, hogy mi történik akkor, amikor nagyobb tömegek kerülnek súlyos krízishelyzetbe. A devizahitelek megmutatták, hogy lehetőség van a hasra esésre, amelyek szerencsétlen körülmények esetén, akár súlyosabb következményekkel is jár.

A szupermodell Naomi Campbell is megélte a kifutón történő összeesés pillanatát. 

 

 

A legnagyobbakkal is megtörténhet. Emlékezetes eset Madonna Living for Love előadása 2015-ben, amikor köppenye, amelyet a show egy adott pontján lereántottak volna róla, beakadt zsinórja magával rántotta a Pop Királynőjét. 

 

 

Most, amikor végre az elmúlt években tapasztalhat világméretű pandémiából kilábalnánk, egy újabb európai háború, Ukrajna inváziója után egy III. világháború és egy nukleáris háború ehetőségének rémképe zaklatja mindennapjainkat. Jogosan tehető fel a kérdés, amit Beate Karlsson performansza sugall, mi történik, amikor mindneki bajba kerül? 

 

 

Hogyan legyünk srílusosak kevés pénzből?

 

 

 

Beate Karlsson x AVAVAV 2023 tavaszi/nyári divatbemutatóján minden modell összeesett

 

A Beate Karlsson x AVAVAV által készített 2023 tavaszi/nyári kollekció bemutatása során egy különleges performansz volt látható, amely során a modellek mind összeestek a kifutón. A Milánóban megrendezett show Beate Karlsson kreatív igazgató által vezetett márka a „Fifthy Rich” címet kapta.

Sok szempontból ez a kollekció paródiája a divatnak, azáltal, hogy bemutatja, hogy manapság az emberek a ruhákon keresztül akarják megmutatni a társadalmi státuszukat. Abszurd időszaknak tartom a jelent, és arra biztatom az embereket, hogy nevessenek velünk és rajtunk, és hozzák ki a legjobbat ebből a szörnyű helyzetből” – nyilatkozta a kreatív igazgató.

 

 

 

Hogyan legyünk srílusosak kevés pénzből?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1617950364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása