Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Pillants a kulisszák mögé

2022. október 20. 12:14 - RottenBiller

pexels-kamaji-ogino-5066334.jpg

 

 

 

Less be az És egyszer csak kulisszái mögé

 

 

Az And Just Like That egy vígjáték-dráma sorozat, amelyet Michael Patrick King készít az HBO számára. A Darren Star által jegyzett Szex és New York című televíziós sorozat folytatása. A sorozat fejlesztése 2020 decemberében kezdődött el, akkor, amikor a harmadik filmadaptáció törlésre került.

 

A forgatás New Yorkban 2021 júliusában kezdődött el, és a premierre 2021. december 9-én került sor. A sorozat vegyes kritikákat kapott, a finálé epizód 2022. február 3-án jelent meg. A következő hónapban az HBO megrendelte a második évadot.

 

 

A Szex és New York 2 című mozifilm eseményei után 11 évvel játszódik a történet, amikor a főszereplők az 50-es éveikben járnak és az élet, illetve a barátság nehezebb valóságát tapossák a szereplők.

 

Az HBO Max nem árulta el a sorozat nézettségét, azt azonban igen, hogy az And Just Like That a szolgáltató legnézettebb sorozatbemutatóját érte el, amelyet az HBO és az HBO Max szolgáltatásokon is érteni kell. A sorozat egyből bekerült a szolgáltatás 10 legnézettebb premierjei közé.

 

Az És egyszer csak volt a legnézettebb első megtekintés a szolgáltatás történelmében, beleértve azt is, hogy új előfizetők jelentkeztek, hogy megtekinthessék a sorozatot.

 

 

 

Divattrend

Trendi divat

A divat feltétlenül uralkodik az öltözködésben! 

 

 

 

 

Az alábbi Instagram képen láthatjuk az És egyszer csak jelmezek fiók által közzétett képet, amely igen nagy valószínűséggel a jelmezek próbálására is alkalmas helyszín mutatja meg. Egy igazán kreatív szőnyeg és egy gyönyörű kép szerepel a falon. 

 

A reflektorfényekkel körbevett tükör előtt pedig akár Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is felpróbálhatja azt a jelmezét, amelyet a következő forgatás során viselnie kell. 

 

 

 

 

 

Korábban már láthattunk egy olyan ruha cimkét, amelyen a Valentino for And Just Like That felirat szerepelt, amelyből egyértelműen következik, hogy a híres divatmárka jelmezt készített a sorozat számára.

 

Az And Just Like That Costumes Instagram oldalán most egy olyan kép jelent meg, amelyen egy munkatárs várakozik a folyosón, a felirat pedig: A Balmain titkos szállítmányára várva! 

 

Tehát igen nagy valószínűséggel a második évadban a szereplők valamelyike egy a Balmain által készített kosztümöt is viselni fog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(a boritókép illusztráció)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr9717958500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása