Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A sci-fi nagymestere értékelte a Marvel univerzum karaktereit

2022. október 27. 15:45 - RottenBiller

Szerinte a Marvel szuperhősök nem annyira jól kidolgozott karakterek és igaza van!

 pexels-pavel-danilyuk-7234213.jpg

 

James Cameron kanadai filmrendező leginkább a sci-fi és az epikus filmek készítésével vált ismertté. A terminátor 1984-ben, az Aliens 1986-ban szerzett elismerést és hírnevet. 1997-ben a Titanic, 2009-ben az Avatar című filmek hatalmas nemzetközi sikert arattak. Minden idők legtöbb bevételét hozó filmeknek számítottak, a Titanicért Oscar-díjat kapott.

2010-ben a Time magazin James Cameront a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. Cameron lelkes környezetvédő és számos fenntarthatósággal kapcsolatos vállalkozást vezet. A rendező úgy gondolja, hogy a Marvel és a DC által kitalált karakterek olyanok, mint a felnőni nem akaró főiskolások.

Az Avatar: A víz útja című film decemberi premierje egyre inkább közelebb kerül és ennek örömére a rendező és a színeszek is egyre többet nyilatkoznak. James Cameron a The New York Times-nak adott interjút, amelyben kiosztotta a Marvelt és a DC szuperhőseit.

A rendező úgy gondolja, hogy ezek a karakterek kétdimenziósak. A valós motivációk hiányoznak és a mélyebb érzelmek is. A Pókembert leszámítva a Marvel-hősök úgy viselkednek, mintha főiskolások lennének.

"Amikor ezeket a nagy, látványos filmeket nézem, nem számít, hány évesek a karakterek, mind úgy viselkednek, mintha főiskolások lennének. Vannak kapcsolataik, de valójában nincsenek"

James Cameron szerint a szuperhősök pont azt nem tapasztalják meg, ami igazán megalapozza az embereket. Az erőt, a szeretetet. Az Avatar második részében Jake és Neytiri családot alapítottak, már három gyermekük van, amikor örökbe fogadnak egy 13 éves tinilányt.

Kirit, a 13 éves tinédzser Na’vi-t Sigorney Weaver alakítja. Az Oscar-díjas Cameron szerint a kakaterek szülői felelőssége meghatározza azt, hogy bizonyos szituációkban hogyan döntenek.

James Cameron 5 gyermek édesapja, azt a kérdést teszi fel, hogy mi történik, amikor a karakterek érettebbekké válnak és megtapasztalják azt, hogy a saját túlélésükön kívül is van felelősségük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr417964264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása