Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Az igazi Carrie Bradshaw-t Candace Bushnell-nek hívják

2022. október 27. 14:15 - RottenBiller

Valóban létezett a rovat, amelyet a New York-i írónő saját és barátnői tapasztalatai alapján vezetett

pexels-min-an-1448709.jpg

Candace Bushnell amerikai író, újságíró és televíziós producer. 1994 és 1996 között írt egy rovatot a The New York Observer számára, amelyet később adaptáltak a Szex és New York antológiába. A könyv volt az alapja az HBO sikersorozatának és a későbbi filmeknek.

19 éves korában költözött New Yorkba, ahol szabadúszó újságíróként dolgozott. 1993-ben humoros rovatot készített Szex és New York címmel. A rovatot a saját személyes és barátai társkeresési tapasztalatai ihlették.

1997-ben a cikkei megjelentek egy könyvben, amelynek Szex és New York volt a címe, majd az azonos című HBO televíziós sorozat, amely 1998 és 2004 között Sarah Jessica Parker főszereplésével készült. Bushnell kijelentette, hogy Carrie Bradshaw az ő alteregója.

A sorozatot két mozifilm követte. A harmadik filmet 2016-ban jelentették be, de törölték és helyette az And Just Like That… című sorozatot készítették el az HBO Max számára. Bushnell számos nemzetközi és The New York Times bestseller sikert ért el további regényeivel:

 

  • Négy szőke
  • Tradin Up
  • Rúzsdzsungel
  • Ötödik sugárút

 

2008-ban szerződést kötött, hogy egy két könyvből álló sorozat keretén belül mutassa be Carrie Bradshaw középiskolás éveit. Így született meg a The Carrie Diaries és a Summer and the City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6717964152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása