Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Sarah Jessica Parker arany melltartója

2022. október 27. 14:00 - RottenBiller

...egy krumpliszsákot is magára húzhat, a divattrend működni fog...

pexels-snack-toronto-1630344_1.jpg

 

 

Sarah Jessica Parker a 90-es évek minimalista öltözködési szabályait követte, azonban vannak kivételek, amikor eltávolodott a minimalizmustól. Ilyen példa amikor a „For The Boys” című film 1991-es premierjén megjelent.

Piros bársonynadrágot és arany melltartót viselt egy nyitott, gyöngyös kabáttal. Sarah Jessica Parker szelídítetlen szőke fürjei teszik teljessé ezt a megjelenést és hozzájárulnak ahhoz, hogy a színésznőre, mint a 90-es évek jellegzetes divatikonjára tekinthessünk.

A Szex és New York című sorozat hat évad és két mozifilm után Carrie Bradshaw története az And Just Like That… című sorozatban folytatódik.

Sarah Jessica Parker pedig egyik azoknak az embereknek, aki egy krumpliszsákot is magára húzhat, a divattrend működni fog. A mozivásznon, a televízió képernyőjén, a streaming show műsoron keresztül a való életben is a külsővel való kísérletezés ma is stílusikonná teszik.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr817964126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása