Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Timothée Chalamet sokkal magabiztosabb lesz, mint a szerepe, Paul Atreides is

2022. október 27. 15:06 - RottenBiller

Érkezik a Dűne 2. része

pexels-the-lazy-artist-gallery-1199967.jpg

 

Timothée Chalamet interjút adott a Dűne második részével kapcsolatban. Elárulta, hogy a második részben ő és a karaktere is megváltozik. A Dűne című filmet, amelyet Denis Villeneuve rendezése Frank Herbert regénye alapján készítettek a rajongók és a kritikusok is nagyon szerették.

A legnagyobb probléma az volt a filmmel kapcsolatban, hogy a történetnek csak az első felét mesélt el. A Dűne második részét pedig már forgatják. Itt nem arról van szó, hogy az alkotók a kasszasiker következtében még egy történetet kitalálnak.

A Dűne című film, az eredeti regénynek csak az első részét filmesítette meg, most pedig a második részen dolgoznak a filmesek. Timothée Chalamet azt mondta, hogy egy dolog teljesen biztosan megváltozott, mégpedig az, hogy sokkal magabiztosabban kezdi el forgatni a Dűne második részét.

Paul Atreides szerepével kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az első filmben mind a színészt, mind a karaktert lehengerelte a történet, most azonban mindketten sokkal magabiztosabbak.

„Lenyűgöző. És ez az, amit nem tudsz a filmekhez kötni. Újra meglátogat. Igazából viszont ezt érzem a Dűnével. Arról, hogy a ciklusok hogyan illeszkednek az élethez. Fiatalabb voltam, amikor először csináltam, és kicsit elvakított, hogy mekkora az a film. És most, ahogy Paul Atreides egyre biztosabbá válik a sarkában, én is biztosabbnak érzem magam a sarkamon.

Az elmúlt évek során Timothée Chalamet nagyon nagy sztár lett Hollywoodban. Hasonlóan Paul Atreides karakteréhez, aki igazából nem akart, de nincs más választása, mint, hogy elfoglalja a helyét a politikai játszmában. Amikor a Dűne című film története véget ért, a karakter elfogadta, hogy mi lesz a szerepe a történetben.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr9217964232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.10.29. 13:17:44

Chalamet-nak nehéz dolga van, mert a második részben a regénybeli karakter kegyetlen és szívós vezérré erősödik, márpedig amikor én a Chalamet-ra nézek, nem látom benne ezt az erőt. A regényben a fejlődés néhány év alatt következik be, a színésznek is szüksége lenne pár évre, hogy az ifjú legénykéből fiatalemberré érhessen. A megjelenésében ő eddig nem próbált erőt tükrözni. Nem tudjuk, de azért mindig elképzelhető, hogy Villeneuve nem szerencsés kézzel választott főszereplőt, nem mindig olyan sikeres egy választás, mint például a Harry Potter-filmek szereplőivel.

Én azt várom, hogy Villeneuve elkészítsen egy rendezői változatot. Azért, hogy a mozik hajlandóak legyenek vetíteni az így is kirívóan hosszú filmet, kénytelenek voltak jelentősen megrövidíteni, a hírek szerint maradtak nagy darabok a vágóasztalon. Közel négy órás eredeti hosszról szólnak szóbeszédek. A regény is kimondottan hosszú, tudni lehetett, hogy ezt nem lehet még két részes filmbe sem bepréselni.

Így, megcsonkítva, fontos figurákat kihagyva vagy alig játszatva az első rész nem lett elég jó. De jól nézett ki a vásznon, ezért a felcsigázott kíváncsiságú közönség befogadta. A második rész magasra tett lécet kénytelen átugrani, én azt remélem, hogy sikerülni fog.
süti beállítások módosítása