Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Kate Winslet 7 percig tartotta vissza a lélegzetét

2022. október 28. 14:36 - RottenBiller

Ismét a víz alá vitte James Cameron Kate Winsletet az Avatar 2 forgatásán

kw.jpg

Kate Winslet 7 percig tartotta vissza a lélegzetét az Avatar: A víz útja című film forgatásán. A The New York Timesnak adott interjúban az alkotók beszámoltak róla, hogy a forgatás közben a víz alatti jelenetek felvétele során volt szükség a lélegzetvisszatartásra.

 

Kate Winslet egy olyan karaktert játszik a filmben, aki a víz alatt nőtt fel. Az óceáni környezethez adaptálódott Na’vi. Igazából az igazó Na’vi-k egy alfajának minősíthető. Ebből adódik, hogy a víz alatti forgatások során teljesen nyugodtnak kellett lennie.

 

Sigorney Weaver, Zoe Saldana elmondták, hogy a felkészülés során Kirk Krack oktató tanította őket, körülbelül egy teljes éven keresztül a lélegzetvisszatartás technikáira. Sigorney Weaver elmondta, hogy körülbelül hat és fél percig jutott.

 

A színésznő azt is elárulta, hogy sokkal könnyebb visszatartani a lélegzetet úgy, hogy ha nem mozog. Ezért ez alatt a 6 és fél perc alatt egyáltalán nem mozgott.

 

Saldana elmondta az interjúban, hogy majdnem öt percig bírta, de azt is elárulta, hogy az Oscar-díjas színésznő Kate Winslet 7 percig volt rá képes.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5817965054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása