Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ezeket a frizurákat kérik a hollywoodi sztárok

2022. november 02. 13:47 - RottenBiller

Ezek most a legnépszerűbb frizura divattrendek Los Angelesben

 pexels-roberto-nickson-2525903.jpg

Visszafogott elegancia és igazán extrém fazonok is szerepelnek azok között a trendek között, amelyek most Los Angelesben divatosak. Sokan vagyunk úgy, hogy nem szeretünk változtatni és amikor fodrászhoz megyünk, mindig ugyanazt a frizurát kérjük. Azonban a változatosság gyönyörködtet.

Ha szeretnénk új frizurát kipróbálni, akkor már jóval az időpontfoglalás előtt kutatnunk kell és ki kell találnunk azt, hogy milyen legyen az új megjelenésünk. Amióta a közösségi média  is szerepet játszik a divattrendek meghatározásában a bőség zavarában szenvedünk.

Rengeteg olyan frizura trend létezik, amelyek érdemesek arra, hogy viseljük, de a bőség zavarában bizony szelektálnunk kell. Már nem igényeljük azt, hogy egy híresség által teremtett trend részesei legyünk. Sokkal inkább a saját stílusunknak, adottságainknak megfelelően választunk a különböző inspirációk közül.

Íme néhány frizuratrend, amely most divatos a hollywoodi hírességek körében

 

A függöny frufru

A frufru azért igazán kedvelt viselet, mert keretet ad az arcunknak. A frufru a 60-as és 70-es évek divattrendek világába nyúlik vissza. Ma számos különböző stílusban és textúrában viselhetjük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francia Shag

Minden hajtípushoz és színhez tökéletes választás lehet a francia shag. Az évek múlásával ennek a trendnek a népszerűsége egyáltalán nem csökken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francia bob

Franciaország a divat egyik központja, Párizs, pedig minden kétséget kizáróan a világ egyik nagy divatfővárosa. Nem csoda ha a frizuratrendek között kettőt is találhatunk, amelynek a megnevezésében szerepel a francia jelző.

A francia bob az egyik legkedveltebb hajtrend, mivel kifejezetten elegáns és nem okoz sok problémát a karbantartása.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolf vágás

A wolf vágás egy kifejezetten merész és bevállalós frizura. Nagyon trendi, sokan választják ezt az erősen rétegzett, sok textúrával rendelkező frizurát. Igazi rock n roll életérzést ad viselőjének.

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobb hajtrendek

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr3117968708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása