Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A ruhát műalkotásnak nevezte egy rajongó

2022. november 03. 14:56 - RottenBiller

A ruhán látható minták keverését műalkotásnak nevezte egy rajongó. Sokan szeretnének most ilyen kabátot

pexels-yuting-gao-1557547.jpg

 

Sarah Jessica Parker soha nem tartozott azok közé, akik követték a divatot, akik betartották a divat szabályait. Ő diktálta a divatot és a 90-es években egy teljesen új megjelenést tett népszerűvé az egész világon.

Az HBO Max számára készíti az And Just Like That… második évad epizódjait. November 2-án New Yorkban forgatott, ahol egy igazán menő utcai stílusú megjelenésű jelmezben látták. A sorozat jelmeztervezői Molly Rogers és Danny Santiago. Őket később megjelölte amikor posztolta az Instagramra a képeket.

A két jelmeztervező Patricia Fieldet váltotta, aki a korábbi sorozatban és a két mozifilmben dolgozott, de nem csatlakozott az And Just Like That forgatóstábjához, hiszen a Netflix számára gyártott Emily in Paris című filmben dolgozott.

A közösségi médiában közzétett megjelenés után a hozzászólások között nagyon sokan dicsérték a megjelenést. „Azt a kabátot akarom.” Egy rajongó a ruhákon látható minták keverését „műalkotásnak” nevezte.

Ahogy közeledünk a 2023-as évhez egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy a következő évben láthatjuk a második évad epizódjait.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6017969444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása