Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Melyik színész játsza James Bondot a következő filmben?

2022. november 04. 18:08 - RottenBiller

Íme az alábbi nevek a leggyakrabban emlegetettek közé tartoznak...

 pexels-chris-schippers-427679.jpg

Hanry Cavill sok szempontból tökéletes volt James Bond szerepére a 2000-es évek elején, amikor pályázott a szerepre. Az azóta eltelt időszakban azonban a karrierje olyan irányba fejlődött, hogy már nem biztos, hogy alkalmas rá.

 

2013-ban Acélemberben és Supermanként történő folyamatos megjelenése miatt lényegében világhírnévre tett szert. A producerek pedig korábban kijelentették, hogy olyan színészt keresnek, aki képes 10 éves elköteleződést is vállalni. James Bond szerepének elvállalása tehát lehetséges, hogy ütközne Superman szerepével.

 

A színésszel nemrég interjút készítettek, amelyben megkérdezték, hogy elvállalná-e a szerepet, amelyre úgy felelt:

 

 

 

 

„…igen. Most elég elfoglalt vagyok. Szeretem ezeket a srácokat, Barbarát [Broccoli] és Mike-ot [G. Wilson]. ... Hogy engem tartanak-e a szerepre, vagy sem, nem tudom. De szórakoztató lenne a beszélgetés, az biztos. És ha nem, akkor csak azt akarom látni, hogy mit csinálnak vele legközelebb, mert szerintem csodálatosak.”

 

A 007-es filmek producerei Barbaraa Broccolis és Michael G. Wilson korábban elmondta, hogy a következő produkcióban a karaktert teljesen újra gondolják. A No Times To Die premierjét követően a média találgatásba kezdett, hogy ki lehet a következő színész, aki James Bondot játszhatja a szélesvásznon.

 

Az alábbi nevek a leggyakrabban emlegetettek közé tartoznak.

 

Idris Elba

 

 

 

Az 1972-ben született színész a National Youth Theatre öregdiákjának számit. Több HBO sorozatban játszott szerepet. Nelson Mandelát alakította a Mandela: Hosszú séta a szabadsághoz című 2013-ban bemutatott életrajzi filmben. Négy alkalommal jelölték Golden Globe-díjra. 

Tom Hardy

 

 

A színész 1977-ben született. A Londoni Drámaközpontban tanult színészetet. A legjobb férfi mellékszerelplő kategóriájában Oscar-díjra jelölték, továbbá két alkalommal Brit Oscar-díjra jelölték és 2011-ben megkapta a BAFTA Rising Star-díjat. Számos filmben zerepelt, köztük a Star Trekben, a RocknRolla című filmben is. 

 

 

Tom Hiddleston

 

 

 

1981-ben születetett színész Marcel filmben szerepelt, Loki alakításával nemzetközi hírnévre tett szert. Jelölték BAFTA Rising Star díjra. A színpadon 1999-ben debütált, Cymbaline és az Ivanov című produkciókban is játszott a West Enden. 

 

Richard Madden

 

 

 

1986-ban születettskót színész. 11 éves korában lépet első alkalommal színpadra, majd 2000-ben a képernyőn is debütált. A Globe társulattal turnézott 2007-ben, a Rómeó és Júliában Rómeót játszotta. 2016-ban a West Enden is eljátszotta ezt a szerepet. Robb Stark szerepét alakította a Trónok harca című fantasy drámasorozatban, amely híressé tette.

 

 

A James Bond filmek jövője még egyenlőre a levegőben lóg,

 

A James Bond filmek jövője még egyenlőre a levegőben lóg, az 1960-as években került első alkalommal a nagyvászonra és az évek során olyan nagy színészek játszották a szerepet, mint Sean Connery, Geroge Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig.

 

Daniel Craig öt Bond filmben szerepelt. A legutolsó a No Time To Die című filmben a filmtörténelem során első alkalommal a 007-es ügynök halálával fejeződött be. Craig búcsút int a szerepének, a rajongók pedig reménykednek abban, hogy a 2023-as év folyamán végre megtudják, hogy melyik színésznek adatik meg a következő alkalommal, hogy eljátszhassa James Bond szerepét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5217970424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása