Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Pandora bolygón három Na'vi törzset ismerhetünk meg

2022. november 05. 17:27 - RottenBiller

James Cameron sokat dolgozott, hogy rendben legyen a biológia a Pandora bolygón

ava02.jpg

 

Az Avatar második részének új előzetese után a Disney egy plakátot is kiadott, amely az Avatar: A víz útja című filmhez készült. Amit eddig már megtudtunk a film történetéről az az, hogy Jake-nek és Neytirinek már saját családja lesz.

 

Szintén tudjuk, hogy a filmben Sigourney Weaver visszatér a második részben, egy teljesen új szerepet játszik, Kiri-t, aki egy tinédzser Na’vi lesz és akit Jake és Neytiri örökbe fogad. A filmben a családnak el kell hagyniuk kényszer hatására az otthonukat. Így felfedezik Pandora újabb területeit és megismerünk újabb Na’vi törzseket.

 

Az Avatar második részében három törzset ismerhettünk meg. Az első filmben megismert omaticaya törzs mellett, most a tonowari és a metkayinának nevezett törzseket is láthattuk az előzetesekben. Az utóbbi törzset a Kate Winslet által alakított Ronalja vezeti. Jól láthatóan egyre jobban alkalmazkodott ez a törzs a tengeri élethez.

 

A tengeri na’vik farka jóval laposabb farok, amely egészen biztosan a vízi életmóddal függ össze. Ilyen farok segítségével sokkal könnyebb az úszás. Továbbá az előzetesekben az is látható, hogy a metkayináknak az alkarja és a kézfeje jóval szélesebb, majdnem uszonyszerű.

 

James Cameron rendező az első film készítése során is gondosan ügyelt arra, hogy a Pandora bolygó biológiája valószerű legyen. A legtöbb állatról amelyet a filmben láttunk, nagyon könnyű elképzelni azt, hogy a dzsungelben az ökoszisztéma része legyen.

 

Mindezek azt engedik sejtetni, hogy James Cameron és teljes alkotó csapata, nagyon komoly munkát fektetett a film elkészítésébe, a részletek kidolgozásába, nem csak úgy szabadon ötleteltek, fantáziálgattak. Az Avatar: A víz útja 2022. december 15-én kerül bemutatásra a mozikban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6317971054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása