Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

És egyszer csak… Carrie Bradshaw ismét viseli a híres Vivienne Westwood esküvői ruhát

2022. november 05. 11:15 - RottenBiller

Mikor láthatjuk a második évadot?

sarah-jessica-parker-wedding.jpg

 

Az És egyszer csak… második évad forgatási munkálatai folynak napjainkban. Tekintettel arra, hogy nagyon sok jelenetet New York utcáin vesznek fel, a rajongók folyamatosan értesülnek a fejleményekről. Sarah Jessica Parker hatalmas meglepetést okozott.

 

A felvételek arról tanúskodnak, hogy Carrie Bradshaw karaktere ismét felvette a híres menyasszonyi ruhát. Az első Szex és New York című egész estés mozifilm egyik legismertebb jelenete, amikor Vivienne Westwood megajándékozza egy menyasszonyi ruhával.

 

 

 

 

Ezt viselte volna az esküvőn, de Mr.Big váratlan habozásának következtében az esküvő meghiúsul. A film végén azonban mégis összeházasodnak, de akkor csak egy egyszerű városházi szertartás keretén belül, egy sokkal egyszerűbb ruhát visel a menyasszony.

 

 

 

 

Az És egyszer csak… első évad nagyon nagy élmény volt a rajongók számára és a gyűlölködők is megtaláltak benne mindent, amit utálhatnak. A négy barátnőből három barátnő lett Carrie, Miranda és Charlotte. Samantha Londonba költözött és csak SMS-ben tartja a kapcsolatot Carrievel.

 

Sok új szereplő jelenik meg a drámai sorozatban. Az első évad pedig streaming rekordokat döntött meg. A sorozat főszereplője és executive producere, Sarah Jessica Parker azt mondta: „Úgy érzem, van lendület.”

 

Mikor láthatjuk a második évadot?

 

Michael Patrick King egy interjúban elmondta, hogy a gyártás 2022 októberében kezdődött. A terv szerint 2023 nyarán érkezik a második évad, ha minden jól megy és nem csúsznak a gyártással.

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1717970830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása