Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Sokan könnyeztek Katalin nemes gesztusán

2022. november 05. 17:21 - RottenBiller

Wales nemzeti színű, Spencer kabátban jelent meg az új Wales-i hercegné

pexels-lisa-fotios-1088291.jpg

II. Erzsébet néhai királynő halálával rengeteg változás történt. Károly herceg immáron III. Károly királyként uralkodik. A trónörökösök sorrendje is megváltozott. Vilmos és Katalin megörökölte a walesi hercegi és hercegnői címeket.

 

Vilmos és Katalin immár Wales hercege és hercegnője. Ez az országrész már nagyon hosszú idő óta a Korona első számú trónörökösének a címe. Vilmos pedig az első számú trónörökös, amikor a címet elnyerte megígérte, hogy amint teheti meglátogatja Walest.

 

Szeptember végén elutaztak Katalin hercegnével Walesbe, amely utazás során Katalin piros kabátot viselt. Ez egy igazán különleges gesztus volt, hiszen a piros Wales nemzeti színe. Másik jelentése, hogy a kabátot, amit Katalin viselt Spencer coatként, vagyis magyarul Spencer kabátként szokták emlegetni.

 

 

 

 

Katalin hercegné Diana hercegnő emléke előtt hajt fejet, Vilmos édesanyja Diana a Spencer családhoz tartozott. A Walesiek nagyon szerették Dianát, nem csak azért, mert már életében divatikonnak számított, hanem a bájossága és a kedvessége miatt. Hosszú éveken keresztül Diana volt a walesi hercegné.

 

 

 

 

A Walesiek annyira szerették Dianát, hogy sokan küzdöttek a könnyükkel, amikor meglátták Katalin hercegné kedves gesztusát.

 

 

Diana hercegné által inspirált, örök érvényű smink trendek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8117971060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása