Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Hogyan öltözködj divatosan, ha nincs sok pénzed?

2022. november 06. 15:33 - RottenBiller

Lépj ki, majd vissza a komfortzónádba, nagyszerű dolog a saját egyéniség, stílus felfedezése!

 pexels-furkanfdemir-5018379.jpg

 

 

Nagyon sokan vagyunk, akik úgy képzeljük el, hogy a divatos öltözködéshez kisebb vagyonokkal kell rendelkezni. A televízióban, a magazinokban és az interneten, a közösségi médiákban látjuk a nagy sztárokat elegáns ruhákat viselni és amikor megtudjuk, hogy egy-egy ruhadarab mekkora összegbe fájt, akkor elkönyveljük, hogy nekünk ebben soha nem lesz részünk.

 

Igazából azonban a divatos megjelenés nem arról szól, hogy felkeressük a nagy világmárkák üzleteit és otthagyunk akkora összegeket, amelyekért egy autót vagy egy kisebb lakást is meg lehet vásárolni. Nagyon sok divatszakértő egybehangzó állítása alapján mondható, hogy a divatossá válás kulcskérdése az, hogy az ember megtalálja a saját stílusát.

 

Ha nincsen sok pénzed, vagy ha egész egyszerűen nem akarsz sok pénzt a ruhákra áldozni, akkor is nagyszerűen és csodálatosan nézhetsz ki, azonban szükséges, hogy megfogadj néhány olyan tanácsot, amelyek arról szólnak, hogy hogyan öltözködhetsz divatosan anélkül, hogy sok pénzt költenél rá.

 

 

pexels-mart-production-7668387.jpg

 

Tudd azt, hogy ki vagy valójában!

 

Vad vagy konzervatív? Üzleti vagy inkább parti megjelenés? A jelenlegi ruhatárad a klasszikus, hétköznapi elegancia szerint épül fel vagy az előremutató, kísérleti divat értékei szerint?

 

Alaposan át kell gondolni, hogy ki is az a személy, akit szeretnél megmutatni és bemutatni a világnak. Az életkorod, a foglalkozásod, az életmódod mind olyan kérdések, amelyek meghatározóak. A saját személyes stílusod kifejezéséhez nem az szükséges, hogy haute couture darabokat vásárolhass, sokkal inkább az, hogy megtudd ki is vagy igazából és hogyan érzed jól magad.

 

pexels-mart-production-7668398.jpg

 

 

Ruha keresés ruha vásárlás helyett

 

Egy igazán jó módszer az, hogy ha meghatározzuk a napját annak, amikor elmegyünk a bevásárlóközpontokba és ruhát keresünk, nem pedig ruhát vásárlunk. Ha az átlagosnál sokkal nagyobb időt engedélyezünk, adunk saját magunknak erre a tevékenységre akkor felpróbálhatunk sok darabot.

 

Lesz megfelelő idő arra is, hogy a saját komfort zónánkon kívül eső ruhadarabokat is felpróbáljuk és megnézzük magunkat benne. Sok stressztől megszabadulunk, mert sok időt engedtünk magunknak, így nem kell időre végeznünk.

 

Ellenben lehetőségünk és időnk lesz arra, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat. Ahogyan az idő múlik, mindannyian folyamatosan változunk. Fizikailag is, mentálisan is és a személyiségünk is változik. Miért gondoljuk azt, hogy a stílusunk nem fog változni?

 

Eljött az ideje, hogy kilépjünk a minket korábban meghatározó keretekből és kilépjünk a komfortzónánkból és felpróbáljunk olyan ruhákat is, amelyekre korábban nem is gondoltunk. Ne felejtsük el, hogy nem ruhát vásárolni jöttünk, hanem ruhát keresünk.

 

 

pexels-william-matt-3768005.jpg

 

Divatihlet keresése

 

Mindenkinek vannak olyan ismerősei, barátai, családtagjai, akiknek szeretjük és csodáljuk a megjelenését. Töltsünk el egy kis időt a megfigyeléssel. Nézzük meg azt a közösségi médiában, hogy hogyan öltözködnek a hírességek.

 

Az alkalmi ruháktól a hétköznapi megjelenésig az internet tele van divatinspirációval. Nagyszerű forrás lehet a divatmagazinok lapozgatása. Ismerkedjünk meg a különböző stílusokkal és azonosítsuk azokat, amelyekhez leginkább tartozónak érezzük magunkat.

 

 

pexels-burst-374677.jpg

 

Maradj a komfortzónán belül

 

Miután kipróbáltad a különleges darabokat és megtaláltad azokat az inspirációkat, amelyeket igazán szeretnél és tisztán látod, hogy mi az a kép, amit a világ számára mutatni szeretnél magadból, már nem a reklámok határoznak meg téged és már nem függsz mások tanácsaitól.

 

Az ösztöneidre hagyatkozva, kreatívan elkezdhetsz alkotni, meghatározni azt, hogy mi az ami jó a saját magad számára és beszerezni azokat a darabokat, amelyek elérhetőek a számodra és amelyeknek a viselésével megtudod mutatni a világnak, hogy ki is vagy valójában.

 

pexels-furkanfdemir-5018376.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7117971662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása