Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

2023 novemberben érkezik a Dűne:Második rész, de lesz folytatás?

2022. november 08. 12:55 - RottenBiller

Denis Villeneuve azt mondta, ha túléli a Dűne:Második részt talán elkészíti filmen a Dűne Messiás adaptációt is

timothee-chalamet-as-paul-atreides.jpg

 

Denis Villeneuve filmje a Dűne tisztelettel nyúlt a forrásanyaghoz, a regényhez. Trilógiaterve bölcs döntés volt, ahogyan a történet egyre jobban halad előre, egyre össszetettebbé válik. 2021-ben a rajongók nagyon várták a Dűne című filmet.

 

A rendező Denis Villeneuve hűséges maradt a regényhez. Rendkívül tehetséges stábbal dolgozott és igazán kíváló színészeket választott a munkájához. Villeneuve három Dűne filmet tervezett meg, amelyek a sorozat első két könyvének történetét mesélik el.

 

A három részes elmesélés egy olyan lehetőség, amely segített az alkotóknak abban, hogy az első rész igazán remek film legyen és Frank Herbert sci-fi remekművének rajongói tetszését is elnyerje. A Dűne második része 2023 novemberében kerül a mozikba. Villneuve azt nyilatkozta, hogy a második rész egy filmes utazáns lesz.

 

A Variety-nak adott interjúban a rendező azt mondta, hogy a második rész „egy újabb gyönyörű utazás a sivatagban. Az út során Paul Atreides és édesanyja Lady Jessica kapcsolatba lépnek a frémai kultúrával és találkoznak a fremenekkel. Ez Paul útja lesz az ellenség ellen. Egy olyan film, amely filmszerűbb lesz.”

 

A rendező azonban azt is elmondta, hogy minden egyes film készítése során csak az adott részre, csak a jelenre tud koncentrálni. Azt mondta, hogy ha túléli a Dűne: Második részt, akkor talán elkészíti a Dűne Messiás adaptációját is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5317973328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása