Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

November 19-én tartjuk a Nemzetközi férfinapot

2022. november 08. 12:04 - RottenBiller

Nálunk sokkal nagyobb arányban halnak meg prosztatarákban, mint nyugaton, mert késve észleljük

 pexels-stefan-stefancik-91227.jpg

 

Az egész világon ünneplik november 19-én a nemzetközi férfinapot. Ezen a napon azokat a potitív értékek kerlünek a figyelem középpontjába, amelyeket a férfiak adnak a világnak, a családjuknak és a közösségeiknek.

 

November 19-én kiemeljük azokat a potizív példaképeket, amelyekre érdemes figyelni és felhívjuk a figyelmet a férfiak jólétére. Minden évben, amióta a nemzetközi férfinap megrendezésre kerül egy-egy témát adunk.

 

pexels-marlene-lepp_nen-1183266.jpg

 

 

2022-ben a téma a „Férfiak és fiúk segítése”

 

 

 

A november rendkívül fontos, hiszen ez a hónap a férfi egészségtudatosság hónapja. Számos olyan eseményt rendeznek ebben a hónapban, amely erre a fontos témára hívja fel a figyelmet.

 

 

pexels-juan-pablo-serrano-arenas-1139743.jpg

 

 

 

 

A nemzetközi férfinap arra sarkalja a férfiakat, hogy megtanítsák a fiúknak a férfilét értékeit, jellemét és felelősségét, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy tisztességes, biztonságos társadalmat hozzunk létre, amely férfiak és nők számára egyaránt jó példával jár elő és mindenki számára lehetővé teszi a boldogulás lehetőségét.

 pexels-samad-ismayilov-1270076.jpg

A november a férfi egészségtudatosság hónapja, a Movember

 

A Movember egy olyan esemény amely során felhívjuk a figyelmet a férfiak egészségügyi problémáira. A prosztatarák, a hererák és a férfiak öngyilkossága azok a témák, amelyek minden évben a novemberi hónapban fókuszba kerülnek.

 

A Movember célja, hogy növelje a rák korai felismerését, diagnosztizálását és helyes kezelését, ezáltal csökkentse a halálesetek számát. A Movember arra ösztönzi a férfiakat hogy egészségesebb életmódot folytassanak, évente vegyenek részt szűrésen és legyenek tisztában a családi kórtörténeben szereplő rákos megbetegedésekkel.

 

A Movember a prosztatarák, a hererák és a mentális egészség megelőzésére összpontosít. A Movember Alapítvány világszerte 1200 férfi egészésgügyi projektet finanszírozott. Az évek során számos sportoló és híresség segített felhívni a figyelmet a Movemberre.

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6517973266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása