Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Rendkívül izgalmas Sandra Bullock legújabb filmje

2022. november 08. 12:35 - RottenBiller

Loretta Sage írónőt játsza Sandra Bullock, aki kalandregényében Angela Lovemoret alkotja meg, akit szintén Sandra alakít

pexels-pixabay-207636.jpg

 

 

 

Atlantis és Eldorado lehetséges, hogy csak a legendák birodalmába tartozik. Azonban a bolygónkon számos olyan elveszett világ található, amelyet már felfedeztünk. Ebben a videóban 10 olyan igazán titokzatos világokat mutatnak be, amelyek kiérdemelték, hogy a legtitokzatosabb, csodálatos és szinte hihetetlen rejtélyei közé kerüljenek.

 

 

Az igazán kíváló amerikai színésznő, Sandra Bullock legújabb filmje Az elveszett város, már megtekinthető az HBO Max-on. Sandra Bullock már régóta arról álmodozott, hogy egy vígjátékkal megspékelt akció kalandilmet készíthessen.

 

thelostcityposter.jpg

Kép: By http://www.impawards.com/2022/lost_city_ver2.html, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=69527903

 

 

 pexels-andrea-piacquadio-3781529.jpg

 

A film története egy olyan kitalált szigeten játszódik. Loretta Sage egy romantikus kalandregény író. Könyveinek főszereplője egy kitalált hősnő Dr. Angela Lovemore. Lovemore főszereplője a legújabb könyvének, amelynek népszerűsítése érdekében a kiadó egy könyvturnét szervez. A filmben jelentős szerephez jut a könyvek borítómodellje Alan is.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8917973306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása