Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Így ünneplik az Egyesült Királyságban a férfinapot

2022. november 09. 14:03 - RottenBiller

November 19-én a Nemzetközi Férfinapot ünnepeljük

 man-gb35407e52_1280.jpg

 

 

 

Sok szervezet tart rendezvényt november 19-én, amikor a nemzetközi férfinapot ünnepeljük. Az Egyesült Királyságban az alábbi témák segítik a maximális részvételt:

 

  • Pozitív változás a férfiak és fiúk jólétében és életében
  • Pozitív beszélgetés elősegítése a férfiakról és a férfiasságról
  • A figyelem felkeltése és/vagy a férfiak és fiúk jólétét támogató jótékonysági szervezetek számára nyújtott pénzeszközök gyűjtése

 

A fenti témákat a szervezetek adaptálják vagy konvertálják, úgy, hogy az jól harmonizáljon a saját tevékenységükkel. Például „A férfiak mentális egészségének javítása.” „A férfiak jobb egészségi állapota.” „Teszteljék magukat.” „Új apák támogatása.”

 

 

father-g0b0095c75_1280.jpg

 

 

Az Egyesült Királyságban évente mintegy 400 szervezet vesz részt ezért ez egy rendkívül sokszínű rendezvénysorozat. Lehetetlen lenne a kisebb és nagyobb szervezetek számára előírni, hogy pontosan mit is csináljanak.

 

A szervező átfogó témát ír elő, amit minden résztvevő szervezet saját maga valósít meg, különböző módon. A rendezvényen előtérbe kerül

 

  • A magas férfi öngyilkossági ráta
  • A férfiak és a fiúk kihívásai az oktatás és a munka során
  • A férfiak egészsége és várható rövidebb élettartama
  • Kihívások, amelyekkel a leginkább marginalizált férfiak és fiúk szembesülnek
  • Szexuális erőszak férfi áldozatai
  • Azok a kihívások, amelyekkel szülőként szembesülnek

 

 

entrepreneur-g8f52c2453_1280.jpg

 

 

 Nemzetközi férfinap

 

Az Egyesült Királyságban minden évben egyre több nő, férfi és szervezet ünnepli ezt a napot országszerte. November folyamán parlamenti viták, szakpolitikai bevezetések, munkáltatói napok, közösségi események, egészségügyi napok, üzleti rendezvények, személyzeti támogatási napok, viták, hallgatói rendezvények, politikai események, előadások, kutatásbemutatók, koncertek, jótékonysági promóciós napok, könyvbemutatók, mentálhigiénés beszélgetések, filmbemutatók, konferenciák, versenyek, vígjátéki estek, összejövetelek, díjkiosztók és jótékonysági adománygyűjtések vannak - a legtöbb a világon.

 

 

 

 

 

 

Movember

 

A nemzetközi férfinapot novemberben rendezik meg, ezért a novemberi hónap a férfiegészségtudatosság hónapja is. A férfiak egészségügyi problémáira hívják fel a figyelmet ebben a hónapban. A férfiak egészségügyi problémái közé a prosztatarák, a hererák és a lelki betegségek, a depresszió és a hozzá kapcsolódó öngyilkosságok is hozzátartoznak. A figyelmet a megelőzésre is fel szeretnék hívni. Magyarországon a mozgalom 2009-ben indult. 2016-tól kezdődően egyesületi formában működnek.

 

 

 

 

 

 

Harc a prosztatarák ellen

 

 

 

 

 

 

 

Prosztatarák tudatossági szalag

 

 blue_ribbon.jpg

 

 

 

Kép: By Mhnmale (talk) (Uploads) - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=109325066

 

Viselj kéket

 

A Wear BLUE egy olyan program, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a férfiak egészségügyi problémáira a közösségen belül, ugyanakkor pénzt gyűjtsön a Men's Health Network számára, egy nemzeti nonprofit szervezet számára, amelynek küldetése, hogy elérje a férfiakat és családjaikat ott, ahol élnek, dolgoznak, játszanak és imádkoznak egészségmegelőzési üzenetekkel és eszközökkel, szűrőprogramokkal, oktatási anyagokkal, érdekképviseleti lehetőségek és beteg irányító rendszerrel.

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

city-gdba854ac4_1280.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr5017974262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása