Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Mit jelent a Pre-Loved Fashion?

2022. november 09. 13:27 - RottenBiller

Egy olyan fenntartható divatmozgalom, amely az évtized végére, végre győzni fog a fast-fashion felett

a_fenntarthato_divat_az_elre_tor_borito.jpg

 

Nem csak egy új trend a Pre-Loved Fashion alapjaiban változtatja meg a hozzáállást a divatban, a kereskedelemben és így az egész világon. Már hosszú ideje érzékeljük azt, hogy a fast fashion fenntarthatatlan és nem is akarjuk fenntartani.

 

Egy olyan iparág, amely minden elképzelésen felül szennyezi a környezetet, tönkre teszi a bolygót, kizsákmányolja a munkaerőt igazából nem kell senkinek. A kérdés pusztán az, hogy a rendkívüli hatalmat, amelyet ez az iparág magába szívott ki tudják-e kerülni a tudatos vásárlói magatartás alkalmazásával az emberek.

 

A válasz egyre inkább az, hogy IGEN! Már a nagy világjárvány előtt is egyre nagyobb népszerűségnek örvendett a fenntartható divat mozgalma. A világjárvány pedig csak tovább erősítette a népszerűségét és a tudatosabb fogyasztói magatartások erősödését az egész világon.

 

Egy új mozgalom, a fenntartható divat egyik új kultúrája a pre-loved fashion, minden korábbinál elképesztőbb sebességgel növekszik. Az előrejelzés szerint 2029-re nagyobb lesz, mint a fast fashion.

 

Az a fast-fashion amelynek káros volta miatt kialakult és világméretűre növekedett a fenntartható divat mozgalma. Amikor a pre-loved fashiont az emberek megismerik, nagyon gyorsan a használt árú kereskedésre gondolnak. Azonban a pre-loved fashion definíciója elhatárolódik ettől a leegyszerűsítéstől.

 

 

Az Atlanti óceánban található hatalmas szemétsziget

 

 

 

 

Hatalmas szemétsziget

 

 

 

 

Az ember képes sétálni a plasztik szigeten, amely szemétből gyűlt össze

 

 

 

 

A Gen Z megunta a hülyeséget és mindig új és megint meglepő módszerekkel megkezdte a bolygó védelmét

 

 

 

 

Valóban, használt tárgyak kereskedéséről van szó, azonban a kereskedelmi folyamatba itt a kultúra és az etika is bekapcsolódik. Gondoljunk arra, amikor egy kisállatnak szükséges új gazdit keresni, bármilyen sajnálatos okból. Az új tulajdonos nem lehet akárki!

 

A pre-loved fashion kereskedés során hasonlóan, az eladó meggyőződik arról, hogy az új tulajdonos szeretni fogja, megfelelően gondozni fogja az eladásra kínált árut és arról is, hogy abból képes lesz valamilyen módon hasznot szerezni.

 

A pre-loved fashion tehát egy teljesen új kultúra a használtárú kereskedelemben, egy olyan, fenntartható divat mozgalom, amely az évtized végére győzedelmeskedni fog a fast fashion felett. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4917974238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása