Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A néhai királynővel teázott Tom Cruise

2022. november 10. 19:34 - RottenBiller

A helikopter a windsori királyi rezidencián landolt

 tc.jpg

 

Tom Cruise helikopterrel landolt a Windsori Királyi Rezidencián. A Sunday Times beszámolója szerint. Egy forrás azt állította, hogy a néhai királynővel teáztak. Tom Cuise saját bevallása szerint nagyon szerette az angol történelmet.

 

A szupersztár igazán tökéletes úriemberként fogadták a királyi rajongók. Tom Cruise elmondása alapján még gyerekkorában látott fényképeket a királynőről. 1982-ben pedig nagyon sok filmet készített Angilában.

 

Szerette az angol történelmet és nagyon tisztelte a királynőt. Hatalmas megtiszteltetés volt számára, hogy felérték őfelsége platina jubileumi ünnepségén történő szereplésére, amelyben azt a feladatot kapta, hogy mutassa be a The King’s Troop Royal Horse Artillery egyik kulcsfontosságú pillanatát.

 

 

 

 

Tom Cruise szerint II. Erzsébet királynő, amit elért, az történelem, óriási méltósága van és egy olyan nő, akit csodálni lehet. Az uralkodó nem találkozott személyesen a hollywoodi színésszel, de nyáron meghívta egy teára a Windsori kastélyba.

 

 

 

 

A találkozóra akkor került sor, amikor a néhai uralkodó utolsó heteit töltötte Windsorban, mielőtt Balmoralba indult volna. Mint ismeretes a királynő szeptember 8-án békésen, családja körében, Balmoralban hunyt el. A néhai Charles herceg pedig, III. Charles néven lett uralkodó. 

 

Tom Crise legutóbbi filmje 1,2 milliárd fontot ért el a kasszáknál. A forgatás során ténylegesen sugárhajtású repülőkkel repült a színész. Úgy tűnik Mr. Cruise már mindent elért, amit hollywoodi színész elérhet. Azonban a látszat olyan sokszor megcsal minket. Következő filmjében Tom Cruise a Nemzetközi Űrállomáson forgatja.

 

Egyes jeleneteket pedig az Űrállomáson kívül is felvesznek. A BBC az Universal elnökével Donna Langley-vel készített interjút, amelyben megerősítést nyert, hogy a Tom Cruise lehet az első színész, aki az űrben forgat filmet és az első civil ember a világon, aki űrsétát tehet. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr1417975454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása