Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A nevem Bond, James Bond

2022. november 10. 13:31 - RottenBiller

Mikor láthatjuk a következő James Bond filmet?

 question-mark-g8a5aa496b_1280.jpg

 

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson, a sorozat producerei már nagyon sokat nyilatkoztak arról, hogy mi az, amit keresnek az új titkos ügynökben. Daniel Craig 007-es szerepléseinek véget ért és még nincsenek konkrét információk arról, hogy ki lesz az új James Bond.

 

Hat évtized telt el az első James Bond film bemutatója óta. „A nevem Bond, James Bond”. Ezt első alkalommal Sean Connery színész mondhatta ki a kamerák előtt, az 1962-ben készített Dr. No című filmben.

 

A James Bond franchise minden bizonnyal megalkotta a filmtörténelem leghosszabb sorozatát. A sorozat kezdete óta 25 film készült. James Bond karaktere az idők folyamán következetes maradt, megbízható és kalandozó. Nemzedékről nemzedékre mindig új és újabb rajongók lettek. A világ folyamatosan változik, a 007-es ügynök sosem.

 

Mikor láthatjuk a következő James Bond filmet?

 

A No Time to Die csak az elmúlt évben jelent meg. Így azok az elképzelések, miszerint a sorozat jövőjét illetően hamarosan bejelentésre számíthatunk, csupán vágyálom. A producerek több alkalommal is megerősítették, hogy egy tervezési időszak következik az életükben.

 

Broccoli azt nyilatkozta, hogy még nem kezdték meg a következő színész keresését. Jelen pillanatban megpróbálják kitalálni, a Bond sorozat jövőjét és mielőtt elkezdődne a színész kiválasztásának a folyamata, előbb azt kell kitalálni, hova fog eljutni a Bond sorozat.

 

Tehát valamikor a következő évben kezdenek el gondolkodni. Így a filmet legkorában 2024-ben kezdik gyártani, a mozikba pedig valamikor 2025 folyamán kerülhet. Abban az esetben, hogy ha szerencsénk lesz, a következő év folyamán tudhatjuk meg a szereplőválogatás eredményeit. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr6817975194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása