Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Ismered a Brachel frizurát?

2022. november 10. 20:26 - RottenBiller

Népszerű hibrid hajtrend, amely két fantasztikus, népszerű színésznő frizurája ihletett

brachel.jpg

 

 

 

Most, amikor a frizura trendek alakítása a social media platformon keresztül minden korábbinál több frizuratrendet produkál nap, mint nap már alig vártuk a különböző hibrid frizurák megjelenését.

 

A Brachel frizura trend egy hibrid hajvágás, ami azt jelenti, hogy két rendkívül népszerű hajtrendet is tartalmaz. Brigitte Bardot híres frufruját ötvözi a Rachel hajvágással.

 

 

 

 

Klasszikus 90-es évekbeli réteges frizuráról van szó, amelyhez a 60-as évek arckeretező frufruját adják hozzá. A The Rachel hajvágás határozottságot és dinamikát képvisel. Ez a trend a 90-es években akkor lett népszerű az egész világon, amikor Jennifer Aniston megjelent a Jóbarátok című sorozatban Rachel szerepében.

 

 

 

 

A frizuráját számtalan fodrászszalonban kérték a hölgyek. Nagyon népszerű és divatos megjelenés volt. A frufru keretet ad az arcnak. A hatvanas évek egyik legnagyobb színésznője Brigitte Bardot jellegzetes frufrujának megvalósításával jön létre az új hibrid frizuratrend a Brachel. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr10017975492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása