Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Nyilatkozott Diana hercegnő egykori komornyikja

2022. november 10. 20:53 - RottenBiller

Ilyen volt Diana hercegnő és II. Erzsébet királynő kapcsolata valójában

 diana.jpg

 

Igazából teljesen érthetetlen, hogy a média szabályozás miért nem teszi kötelezőve azt, hogy ha valaki valós személyekről szeretne filmet készíteni, akkor vagy fel kell tüntetnie, hogy az általa elmesélt történet a képzelet műve, vagy pedig az érintettektől (haláluk esetén a leszármazottaktól) engedélyt kell kérnie és a valós történetet, a történelem kutatásának megfelelő szabályok szerint feldolgoznia. 

 

Megmondom őszintén én magam is kezdetben azt hittem, hogy A korona című film, a Buckingham Palota és az érintettek teljes beleegyezésével és akaratával készül, annak érdekében, hogy a királyi család törétnetét méltó módon megőrizze a hetedik művészeti ág. 

 

Érthetetlen, hogy egyre több híresség és illetékes személy és maguk az érintettek is folyamatosan megszólalnak A korona című filmsorozattal kapcsolatban és arra hívják fel a figyelmet, hogy a készítők nem tartották tiszteletben a valódi szereplők történetét. Ilyen esetben pedig valóban a streaming elkezdése előtt fel kellene tüntetni, hogy nem történelmi filmet, hanem fikciós filmet nézünk...

 

Diana hercegnő komornyikja elítéli A korona című sorozatot. Szerinte a filmsorozat olyan dramaturgián alapul, amely nem a történelmi tényeket veszi alapul. Diana hercegnő története a filmsorozatban nem az igazságon alapul.

 

 

Az egykori királyi stáb tagja azt mondta, hogy a sorozat színtiszta fikció, nem ad pontos képet az egykori walesi hercegnő történetéről. Azt mondta: "A királyi család közelmúltbeli történetét egy kitalált dráma lencséjén keresztül fogjuk látni. Aki nincs tisztában a történelmi részletekkel, az azt hiheti, hogy az összes dramatizálás tényeken alapul."

 

Korábban olyan híres színészek is megszólaltak a témában, mint Judy Dench aki azt mondta, hogy ki kellene írni, a filmsorozat minden egyes epizódja elé, hogy a történet fikciós és nem a valós történelmi eseményeken alapul.

 

A hercegnő komornyikja szerint a nézőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy amit látnak, az nem tükrözi a valóságban megtörtént történeteket. Diana hercegnő és II. Erzsébet királynő kapcsolatáról Burell úr azt mondta: "Diana hercegnő buzgó támogatója volt a királynőnek és a monarchiának, és azon dolgozott, hogy támogassa őfelségét."

 

Egy a komornyiknak írt feljegyzésben a hercegnő azt írta: „Annyira szeretném, ha a monarchia fennmaradna, azért vagyok itt, hogy támogassam Mamát”

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4117975506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása