Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Új premierje lesz Hollywood egyik legnagyobb színészének

2022. november 10. 11:20 - RottenBiller

2023. december 15-én mutatják be a Wonka című filmet

 timothee-chalamet-award-season.jpg

 

Magyarországon van egy mondás, amelyet akkor használunk, ha valami jó dolog történik velünk, majd utána még jobb és még jobb. Ha egyszer elindul a szekér… Akkor nincsen megállás. A mozirajongók alig tudják várni, hogy a Dűne második részét végre moziban lássák.

 

Amikor Timothée Chalamet egy újabb fantasy film főszereplőjeként lesz látható. A Wonka című film 2023. december 15-én a Warner Bros Pictures gondozásában kerül a mozikba.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wonka című zenés fantasy filmet Paul King rendezte. A film Roald Dahi regénye alapján készült, a Charlie és a csokoládégyár című regény előzménytörténete. A történet főszereplője Willy Wonka, akinek történetét és kalandjait láthatjuk a világ lehíresebb csokoládégyárának megnyitása előtt.

 

Willy Wonka szerepét pedig nem más alakítja, mint Timothée Chalamet. Keegan-Michael Kay aki Timothée Chalamet mellett szintén játszik a filmben, csak jó dolgokat nyilatkozott amikor a The Hollywood Reporter interjút készített vele és fiatal színésztársáról kérdezte.

 

„Van ez a csodálatos könnyedség abban, ahogy Wonkát játssza, nem is beszélve arról, hogy van egy reményteli tulajdonság, amit a karakternek ad, egyfajta hajthatatlan tulajdonság, amit soha nem fog feladni, mindig készen áll a következő dologra. Azt mondja: „Rendben, ez nem sikerült? Megtesszük ezt, és megpróbálunk valami mást. És Timothée Chalamet, mit mondjak? Sacrébleu ! Ez a gyerek, tudod, csöpög benne a karizma és a csodálatos magabiztosság. Egyszerűen nagyon finom művész.Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr7817975086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.11.12. 14:48:27

Hollywood egyik legnagyobb színésze? A felkapott jobb szó lenne ide. Egyelőre. Egyébként a Dűnét egyetlen arckifejezéssel játszotta végig, a tinilányokon kívül mindenkiben kissé beteljesületlen várakozást hagyva. Egyszer még lehet belőle nagy színész, de várjunk még a felmagasztaló jelzőkkel. Nagyon hamar elkopnak.
süti beállítások módosítása