Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

Utánajártak, hogy baleset érte-e Sarah Jessica Parkert

2022. november 10. 12:30 - RottenBiller

Az Amerikai magazin utánajárt, hogy a jelenet része-e a kerékpáros aki elől elugrik SJP

sarah-jessica-parker-and-just-like-that-110322-1-bec01180e78448afaaf6e6a74747231c_1.jpg

 

Forgatják New Yorkban az And Just Like That sorozat második évadját és ezzel kapcsolatban folyamatosan érkeznek a képek. Már láttuk, hogy Carrie Bradshaw újra viselni fogja a híres esküvői ruhát és egy olyan kép is érkezett, amikor egy kockás kabátban elugrik egy kerékpáros elől. 

 

Gondolhattuk volna, hogy ez a forgatás, filmbeli jelenet része, azonban egy Amerikai megazin, a People magazin felkereste az HBO sajtóosztályát és kommentálásra kérte, hogy a kerékpáros, aki elől elugrik Sarah Jessica Parker a filmforgatás része volt-e, vagy egy valódi balesetet sikerült lencsevégre kapni?

 

Carrie Bradshaw sok alkalommal került nehéz helyzetbe New York utcáin, egy igazi, XXI. századi női Chaplinként is gondolhatunk rá. Volt úgy, hogy kirabolták és még a cipőjét is elvitték.

 

 

Volt úgy, hogy nem érkeztek meg a vendégek a születésnapi bulijára és saját magának kellett kifizetnie a születésnapi tortát, amit aztán elejtett az éppen akkor aszfaltozott úttestre.

 

 

Most, az And Just Like That második évad forgatásán egy olyan kép készült, amikor el kellett ugrania egy kerékpáros elől, mert az egyenesen felé tartott. A People magazin megkérdezte az HBO-tól, hogy a fényképen a gázolás a sorozathoz tartozik-e vagy véletlenül egy kerékpáros valóban megzavarta” a forgatást?

 

A HBO nem kommentálta a kérdést, azonban az derült, ki, hogy a kerékpáron a színész Peter Hermann amelyből következtethetünk arra, hogy a képen látható esemény egy jelenet, így a forgatás része.

 

Szintén érdekesség az adott epizóddal kapcsolatban, hogy a Mirandát játszó színésznő, Cynthia Nixon rendezi, az adott részt, mint ahogyan azt az alábbi videók között megörökített felvételen látni is lehet. 

 

Peter Hermann 1967. augusztus 15-én született amerikai színész, producer és író. Ő Mariska Hargitay férje, három közös gyermekük van. New Yorkban, német szülők gyermekeként született. A Yale Egyetemen tanult. Számos televíziós sorozatban szerepelt, Jeremy Glick szerepét alakította a United 93 című játékfilmben. A színpadon is érvényesült, több szerepet játszott a Broadwayn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr8417975156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása