Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Divattrend Trendi Divat

Hiszünk benne, hogy mindenkinek járnak a lélekemelő pillanatok

A Z Generáció az interneten már hivatalosan párként gondul rájuk...

2022. november 11. 15:23 - RottenBiller

Timothée Chalamet és Taylor Russel románca

timothee.jpg

 

Hollywood új legnagyobbjai közé tartozó Timothée Chalametért csak rajongani lehet. Sokan érezzük ezt így és mindenkinek tudnia kell azt, hogy nem vagyunk egyedül. Nem lehet nem szeretni ezt a göndör hajú férfit, akinek hihetetlen karizmája van.

 

2020-ban Timothée és Eiza romantikus nagykövetként kerültek az érdeklődés középpontjába, amikor fotózták őket szenvedélyes pillanat közben a szállodájuk medencéjében.

 timothee-chalamet-eiza-gonzalez-bgus-1951424-010-1593183450.jpg

 

A színész olyan szupersztárokkal randevúzott, mint Lily Rose Depp és Elza Gonzalez. Az internet most arról beszél, hogy a Bones And All című filmbéli partnere Taylor Russellel randevúzik.

 

November 9-én Timothée egy nagyon aranyos fotót posztolt az Instagramon, a képhez a tnt feliratot társította. Nem lehet nehéz kitalálni, hogy talán a Timothée és Taylor rövidítése lenne ez?

 

 

 

 

Igaz, hogy a cuki fotó sok mindent jelenthet a két sztár között, azonban a pletykák már nagyon régóta kavarognak a két sztár között. Sokan a testbeszédükből vonnak le következtetéseket, amely a Velencei Filmfesztiválon, a híres ruha viselése során készült képekből vélnek felfedezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nem erősítették meg a kapcsolatukat, azonban a Gen Z hivatalosan is saját párjaként tekint a sztárokra. Tekintettel arra, hogy november 18-án kerül a mozikba a Bones And All című film, a napokban egyre több sajtót láthatunk róluk. Ha tetszett és szeretnél még olvasni minket, iratkozz fel a Google News csatornánkra, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedveld Facebook oldalunkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://divattrend-trendi-divat.blog.hu/api/trackback/id/tr4417976046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása